S Sport 2 Resmi Olarak Tivibu’da

17.09.2020 - 20:13

S Sport 2 Resmi Olarak Tivibu’da

Geçtiğimiz günlerde Tivibu, S Sport 2’nin kanal listesine eklendiğini duyurmuştu. Saran Group ile Türk Telekom arasındaki iş birliği imza töreniyle anlaşma resmiyet kazandı. Bundan böyle Tivibu 73’üncü kanalda S Sport, Tivibu 74’üncü kanalda ise S Sport 2 yer alacak.

Almanya Bundesliga, UEFA Uluslar Ligi, NFL gibi spor organizasyonlarının yayın haklarını elinde bulunduran S Sport 2, geçtiğimiz günlerde Tivibu platformuna eklendi. Turkcell TV+, Kablo TV ve Vodafone TV’nin ardından dördüncü platformda sporseverlere ulaşacak olan S Sport 2’nin Tivibu’ya geçmesi imza töreniyle resmiyet kazandı. 

Sadettin Saran ile Ümit Önal İmza Töreninde Açıklamalarda Bulundu

S Sport’un sahibi olan Sadettin Saran ile Türk Telekom CEO’su Ümit Önal imza töreninde açıklamalarda bulundu. Anlaşma ile daha fazla sporsevere ulaşacaklarını belirten Saran, şu ifadeleri kullandı:

Ne kadar çok sporsevere ulaşırsak bizim için önemli olan o. Türkiye’deki içeriklerin %60’ından fazlasının yayın haklarına sahibiz. Bunu ne kadar sporsevere ulaştırsak o kadar iyi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

S SPORT 2 x TIVIBU ?⚽️⚾️????

Deniz Aksoy (@denizzaksoy)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu anlaşmayla birlikte Türk Telekom’un spor içeriğinin önemli bir gelişme kaydettiğini söyleyen Önal ise;

Türk Telekom bünyesinde sinema, dizi, spor içeriklerinden oluşan bir platforma sahip. Şu ana kadar 15 olan spor içerikli kanal sayımız 17’ye çıkacak. Saran Grup’la anlaşma yaptığımız S Sport ve NBA TV’nin yanı sıra, S Sport 2 ve EDGEsport kanallarının katılımı sağlandı. 2 kanal olarak görülebilir ama içerik olarak büyük bir zenginlik söz konusu. Doyurucu bir içerik var. Zaten güçlü olan Tivibu Spor içeriği, bu anlamda Türkiye’nin spor merkezi olmaya devam edecek dedi.

Sadettin Saran Digiturk Anlaşmazlığına ve Süper Lig İhalesine De Değindi

İmza töreninde soruları yanıtlayan Sadettin Saran, Digiturk anlaşmazlığına ve gündemde olan Süper Lig ihalesine de değindi.

Digitürk de önemli ama prensipler de önemli. Sözleşmelere uyulmayınca böyle bir durum çıktı ortaya. Şimdilik iyi niyetle beIN’in sözleşmelere uymasını bekleyeceğiz. 

Esasında bunları konuşmak için erken. Mevcut sözleşme devam ediyor. Varsayımda bulunursak ve ileride ihale açılırsa, biz ilgimiz olduğunu federasyona belirttik. Bu işe talibiz. Ya kendimiz ya da ortak bir konsorsiyumla. Bizim için heyecan verici bir gelişme olur. Bugün Türk Telekom ve S Sport için buradayız. Bunları şu anda konuşmak yanlış olur. Bunları ayrıca konuşuruz.