Bundesliga 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.09.2020 - 12:02

Bundesliga 1’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da sezonun ilk haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Geçtiğimiz sezon play out ile ligde kalan Werder Bremen ile bu sezon iddialı olmayı hedefleyen Hertha Berlin arasındaki mücadele, A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. 19 Eylül Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Bundesliga’da sezon Cuma günü Bayern Münih-Schalke 04 mücadelesiyle başlıyor. Yeni sezonda maçlar S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarında olacak. Bununla birlikte her hafta en az bir mücadelenin A Spor ekranlarından yayınlanacağı açıklandı. Bu kapsamda ilk haftada A Spor’da şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak maç; Werder Bremen-Hertha Berlin oldu. Cumartesi günü 16.30’dan itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Werder Bremen Kusursuz Bir Hazırlık Dönemi Geçirdi

Geçtiğimiz sezon Heidenheim ile play out oynayan ve amiyane tabirle ölüp ölüp dirilen Werder Bremen, bu sezon korkulu rüya görmek istemiyor. Sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Werder Bremen’in hazırlık maçlarında gösterdiği iyi performans, yeni sezon öncesinde taraftarları umutlandırdı.

Ömer Toprak’ın da formasını giydiği Werder Bremen, geçtiğimiz hafta DFB Pokal’de (Almanya Kupası) Jena ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-0 ile geçen Bremen’in yeni sezonda üçlü savunma oynaması bekleniyor. Öte yandan takımın yıldız oyuncusu Rashica’nın durumu belli değil. Zira oyuncunun adı Aston Villa başta olmak üzere birçok kulüple anılıyor.

Hertha Berlin Hazırlık Maçlarında İstediği Sonuçları Alamadı

2019/20 sezonu devre arasında yatırımlarını arttıran Hertha Berlin, pandemi dönemi sonrası ayağa kalkmış ve iyi sonuçlarla ligi tamamlamıştı. Yeni sezonda daha da iddialı olmayı hedefleyen Hertha Berlin, hazırlık maçlarında istediği sonuçları alamadı. Labbadia yönetiminde 4 hazırlık maçı yapan başkent ekibi, bu maçların birini kazanırken, üçünden mağlubiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Almanya Kupası mücadelesinde Braunschweig ile karşılaşan Hertha Berlin, sahadan 5-4’lük mağlubiyetle ayrıldı.

Son 6 Maçın 5’i Beraberlikle Sonuçlandı

İki ekibin geçtiğimiz sezon oynadığı iki lig mücadelesi de beraberlikle sonuçlandı. Oynanan son 6 maçın 5’inde denge bozulmazken, 1’inde gülen taraf Werder Bremen oldu. Hertha Berlin rakibine karşı son galibiyetini, 2013 yılında 3-2’lik sonuçla aldı.

Geçtiğimiz sezon yaşadıklarını tekrar yaşamak istemeyen Werder Bremen ile bu sezon Şampiyonlar Ligi yarışında olmayı planlayan Hertha Berlin arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren şifresiz olarak A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.