Murat Murathanoğlu Oğluyla NFL Maçı Anlattı

16.09.2020 - 11:39

Murat Murathanoğlu Oğluyla NFL Maçı Anlattı

S Sport 2 ve S Sport Plus’ın NFL kadrosuna dahil olan Murat Murathanoğlu, geçtiğimiz gün sabaha karşı oynanan Pittsburgh Steelers-New York Giants mücadelesini oğluyla birlikte anlattı. Oğlu Mert’in performansından memnun kaldığını belirten Murat Murathanoğlu, zamanla daha iyi olacağını da sözlerine ekledi.

Türkiye’de NFL yayın haklarını satın alan Saran Media, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta yayınlara başladı. Monday Night Footbal etkinliğinde Pazartesi’ni Salı’ya bağlayan gecede ise iki maç ekranlara geldi. 02.10’da başlayan Pittsburgh Steelers-New York Giants mücadelesinde anlatım koltuğunda Mert Murathanoğlu, yorumculuk koltuğunda Murat Murathanoğlu oturdu. Oğluyla maç anlatan Murat Murathanoğlu, bu gecenin kendisi adına gurur gecesi olduğunu ve oğlunun zamanla daha iyi olacağını belirtti.

Benim İlk Maçıma Göre Çok Daha İyiydi

Pittsburgh Steelers’in JuJu Smith-Schuster’ın etkili oyunuyla New York Giants’ı 26-16 geçtiği mücadelede yorumcu olan Murat Murathanoğlu, anlatım koltuğunda oturan oğlunun başarılı olduğunu belirtti. Instagram’da yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bu sabaha karşı, oğlum Mert ile S Sport Plus ve S Sport 2’de ilk kez birlikte bir maç (Pittsburgh Steelers vs New yok Giants) anlattık. İlk maçı olarak benim anlattığım ilk maçla mukayese ettiğimde bana göre çok iyiydi. Üstelik Amerikan futbolu anlatmak basketboldan çok daha zor. Birlikte evde NFL seyrederken aramızda hep İngilizce konuşmak onun için Türkçe anlatımı biraz zorlaştırdı ama tekrar yaparak alışacak. Her oyuncuyu tanıması onun en büyük avantajı. Gurur gecesi oldu benim için.”

S Sport 2’de NFL Yayınları Devam Edecek

İlk hafta 4 müsabakayı ekranlara taşıyan S Sport 2 ve S Sport Plus, NFL 2’nci haftasında üç müsabaka ile Amerikan Futbolu tutkunlarının karşısına çıkacak. Pazar günü 20.00’de Minnesota Vikings-Indianapolis Colts ve aynı gün 23.25’te Baltimore Ravens-Houston Texans mücadelesi S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda olacak.

Pazartesi’ni Salı’ya bağlayan gece ise, 03.20’de Seattle Seahawks-New England Patriots mücadelesi naklen S Sport 2 ekranlarında ve S Sport Plus platformunda olacak.