La Liga 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.09.2020 - 12:36

La Liga 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon gibi her hafta bir mücadeleyi Youtube kanalından yayınlayan D-Smart’ın bu hafta yayınlayacağı maç, Villarreal-Eibar oldu. 19 Eylül Cumartesi günü 17.00’den itibaren şifresiz olarak bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Sezon öncesinde “Lionel Messi Barcelona’dan ayrılacak mı?” sorularıyla gündeme gelen La Liga’da 2020/21 sezonu geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başladı. Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla ve Barcelona gibi Avrupa kupalarında boy gösteren ekiplerin ilk hafta maçları ertelenmişti. İkinci haftada ise bu ekiplerden Real Madrid sahaya çıkacak.

Birçok heyecanlı mücadeleye ev sahipliği yapacak La Liga ikinci haftada, D-Smart’ın şifresiz yayınlayacağı mücadele belli oldu. Cumartesi 17.00’den itibaren Villarreal-Eibar mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Villarreal Beklenenden Fazla Pozisyon Verdi

Ligin ilk haftasında Huesca ile karşılaşan Villarreal, kağıt üzerinde maçın mutlak favorisiydi. Maçın genelinde topun hakimiyetini elinde bulunduran ev sahibi ekip, ilk yarıda bu üstünlüğünü pozisyonlara dönüştüremedi. İlk yarının son dakikalarında Huesca’nın Maffeo ile bulduğu gol, ev sahibi ekibin ikinci yarıda daha fazla riskler almasına sebep oldu. Moreno’nun 68’inci dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-1’i yakalayan Villarreal, kalan sürede başka gol bulamayınca mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

İlk maçta topa hakim olmayı başaran Villarreal, savunmada sorunlar yaşadı. Rakibine beklenenin üstünde fırsat veren ev sahibi ekip, ikinci maçta ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Sönük Geçen Maçta Puanlar Paylaşıldı

Eibar ise ligin ilk haftasında Emre Mor ve Okay Yokuşlu’nun formasını giydiği Celta Vigo ile karşılaştı. Temponun pek yükselmediği mücadele, başladığı gibi sona erdi. Yeni sezonda ilk maçta puanla tanışan Eibar’da, cezalı Diop ve sakatlığı bulunan Jose Angel Cote Villarreal karşısında forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz Sezon Sahadan Ev Sahipleri Galibiyetle Ayrıldı

Geçtiğimiz sezon ligdeki iki randevuda gülen ev sahipleri oldu. Eibar, rakibini kendi evinde 2-1 ile geçerken, deplasmanda Villarreal’in 4-0’lık galibiyetine engel olamadı. 

Zengin bir kadroya sahip olan Villarreal ile sezon boyunca hücumda zorlanması beklenen Eibar arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.