17-19 Eylül'de Oynanacak Pınar Cup Maçları, Youtube'dan Şifresiz Yayınlanacak

16.09.2020 - 11:13

17-19 Eylül'de Oynanacak Pınar Cup Maçları, Youtube'dan Şifresiz Yayınlanacak

Yeni sezon öncesinde hazırlık turnuvalarından Pınar Cup, 17 Eylül’de başlıyor. Pınar Karşıyaka, Petkimspor ve Arel Üniversitesi Büyükçekmece’nin katılacağı turnuva, Karşıyaka Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

26 Eylül’de başlayacak ING Basketbol Süper Ligi öncesinde, takımlar son hazırlık maçlarına çıkıyor. Uzun ve bilinmezliklerle geçecek olan yeni sezon öncesindeki son turnuvalardan biri, Pınar Cup oldu. İzmir’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşecek turnuva, 17 Eylül’de başlayacak ve Karşıyaka Youtube kanalından naklen yayınlanacak. 

Maç Programı Belli Oldu

17 Eylül’de başlayacak olan turnuvada ilk maç Pınar Karşıyaka ile Petkimspor arasında oynanacak. 19.00’da başlayacak olan mücadele, Karşıyaka Youtube kanalında naklen yayınlanacak.

Turnuvanın ikinci günü ise Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile Petkimspor kozlarını paylaşacak. Bu mücadelenin de başlangıç saati 19.00. 19 Eylül’de ise Pınar Karşıyaka ile Arel Üniversitesi Büyükçekmece karşı karşıya gelecek. 16.00’da başlayacak olan mücadele yine Karşıyaka Youtube kanalında yayınlanacak.

Hazırlık Dönemini İyi Geçirdiler

Sezonun iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesinde üç hazırlık maçı yaptı. Gloria Cup’ta boy gösteren ekip, ilk maçında güçlü Fenerbahçe Beko’yu, ikinci maçında da Beşiktaş’ı geçmeyi başardı. Turnuvanın son maçında Kızılyıldız’a mağlup olan Pınar Karşıyaka’nın sezon öncesinde oynadığı oyun takdir topladı.

Büyükçekmece ise Beşiktaş ve Ormanspor ile hazırlık maçlarında karşılaştı. Beşiktaş’ı bir maçta mağlup etmeyi başaran Büyükçekmece, Göl Kupası’nda ise rakibine mağlup oldu. Ormanspor karşısında ise parkeden 85-79’luk galibiyetle ayrılan Büyükçekmece’de bu mücadelede, iyi bir oyun ortaya koyan Karvel Markeese Anderson yüzleri güldürdü.

Turnuvanın diğer ekibi Petkimspor ise oynadığı tempolu basketbol ile dikkat çekti. Bursaspor ve Darüşşafaka Tekfen ile hazırlık döneminde karşı karşıya gelen Petkimspor, Bursaspor potasına 102, Darüşşafaka Tekfen potasına ise tam 92 sayı bıraktı. Hazırlık döneminde oynanan koşu ve alan paylaşımı temelli basketbolu, sezona taşımayı başarıp başaramayacakları ise merak konusu.

Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak BSL 2020/21 sezonu öncesinde Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece ve Petkimspor’un son durumlarına göz atmak isteyen basketbol tutkunları, 17 Eylül’den itibaren Pınar Cup organizasyonunu Karşıyaka Youtube kanalından takip edebilirler. Kanala buradan erişim sağlayabilirsiniz.