Ali Ece Taktik Analiz Programıyla TRT Spor'da

15.09.2020 - 11:09

Ali Ece Taktik Analiz Programıyla TRT Spor'da

Başarılı futbol yorumcusu Ali Ece, yeni sezonda TRT Spor ekranlarında olacağını açıkladı. Taktik Analiz programıyla ekranlara geri dönen Ali Ece, TRT Spor’da farklı programlarda da görev alacak.

Türkiye’deki sevilen spor yorumcularından Ali Ece’nin yeni adresi TRT Spor oldu. Başarılı yorumcu yıllar sonra yeniden TRT Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Yeni sezonda transferlerine bir yenisini ekleyen TRT Spor’un sürprizlere devam etmesi bekleniyor.

Ali Ece, Özgür Buzbaş ile Taktik Analiz Programında Yer Alacak

2020/21 sezonunda TRT Spor ekranlarında yer alacak olan Ali Ece’nin ilk programı Özgür Buzbaş ile Taktik Analiz olacak. Salı gününün ilk saatlerinde yayınlanacak programın yanı sıra, Ali Ece’nin Erbatur Ergenekon başta olmak üzere farklı isimlerle de programlara imza atması bekleniyor.

Kendine Has Üslubuyla Yeni Adresini Açıkladı

Ali Ece, TRT Spor’a geçtiğini Twitter üzerinden kendine has üslubuyla açıkladı. Özgür Buzbaş ile Ali Ece arasında Twitter’da geçen diyalog, Ali Ece’nin TRT Spor ekranlarına geçtiğinin resmi açıklaması niteliğindeydi. 

İkili Daha Önce NTV Spor ve Tivibu Spor’da Beraber Çalıştı

Özgür Buzbaş ile Ali Ece geçtiğimiz yıllarda hem NTV Spor’da hem de Tivibu Spor’da beraber çalıştı. Tivibu’da çalıştıkları dönemde Ali Ece ve Özgür Buzbaş TT Show Youtube kanalıyla dijital platforma da fazlasıyla önem vermişlerdi. 

Yeniden bir araya gelen ikilinin TRT Spor’da başarılı programlara imza atması bekleniyor. İlk program bu gece yarısı 00.05’te TRT Spor ekranlarında olacak.

Ali Ece Kimdir?

Ali Ece 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bir süre SKY Türk kanalında Total Futbol programında yer alan Ali Ece, Lig Tv ekranlarında futbol programına dahil olmuştur. 5 yıl TRT Spor kanalında program yapan Ali Ece ardından sırasıyla NTV Spor, Tivibu Spor ve NTV’de çalışmıştır.

Ali Ece, günümüzde Fanatik Gazetesinde yazmakta, Vole Youtube kanalında ve TRT Spor kanalında yorumlarını paylaşmaktadır. Ali Ece, ayrıca Ayak Oyunlarından Akıl Oyunlarına Futbol isimli kitabın yazarıdır.