S Sport Plus ve TRT'de Yayınlanmayan UEFA Uluslar Ligi Maçları Şifresiz Olarak UEFA.TV’de

04.09.2020 - 10:36

S Sport Plus ve TRT'de Yayınlanmayan UEFA Uluslar Ligi Maçları Şifresiz Olarak UEFA.TV’de

UEFA Uluslar Ligi’nde TRT ve S Sport Plus tarafından yayınlanmayan tüm maçlar UEFA.TV’de. UEFA’nın resmi sitesi olan UEFA.TV’ye buradan ulaşabilirsiniz.

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları Perşembe günü oynanan mücadelelerle başladı. Türkiye’nin Macaristan’a mağlup olduğu günde, Almanya ile İspanya 1-1 berabere kaldılar. 4 klasmandan oluşan turnuvanın Türkiye’de resmi olarak iki yayıncısı bulunuyor. Türkiye’nin oynadığı tüm maçların yayın hakkı TRT’nin elindeyken, geri kalan maçlar S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor. Bununla birlikte S Sport Plus ve S Sport 2’nin A Ligi’ndeki tüm maçları, B Ligi’nden de Türkiye’nin grubundaki maçları yayınladığı görülüyor. Bu maçların dışında kalan tüm UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları, UEFA.TV adresinde futbolseverlerle buluşuyor. Her gün onlarca müsabakayı turnuva boyunca şifresiz olarak UEFA.TV adresinden izleyebilirsiniz.

UEFA.TV’ye Üyelik Adımları

UEFA.TV’de UEFA Uluslar Ligi karşılaşmalarını izlemek isteyen biri, siteye bağlandıktan sonra üyelik işlemini tamamlamak zorunda. UEFA.TV’ye üye olmak ve maçları şifresiz olarak izlemek isteyenler aşağıdaki üyelik yollarından birine başvurabilir:

Facebook ile Üyelik: UEFA.TV adresine Facebook hesabınız üzerinden üyelik oluşturabiliyorsunuz. Üye ol butonuna tıkladıktan sonra Facebook ile devam et demeniz maçları izlemeniz için yeterli olacak.

Google ile Üyelik: Gmail hesabınız varsa direkt olarak bu hesap üzerinden üyelik oluşturabiliyor ve vakit kaybetmeden maçları izleyebiliyorsunuz.

Apple ile Üyelik: Apple kimliğinizle de siteye üye olma şansına sahipsiniz. Kimliğiniz doğrulattıktan sonra UEFA Uluslar Ligi yayınlarını kesintisiz bir şekilde izleyeceksiniz.

Bu üç seçeneğin yanı sıra direkt olarak e-mail adresi, ad, soyad, şifre ve doğum tarihi bilgilerini girerek de UEFA.TV’ye üye olabiliyorsunuz. Üyeliğini oluşturmanızın ardından sitedeki canlı etkinliklerin tamamını herhangi bir ücret ödemeden izleyebileceksiniz.

UEFA.TV’deki Organizasyonlar

UEFA Uluslar Ligi müsabakalarını şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan UEFA.TV’de Uluslar Ligi dışında birçok organizasyon yer alıyor. Kadınlar Şampiyonlar Ligi, UEFA Gençler Ligi, 21 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı maçları ve daha niceleri şifresiz olarak yayınlanıyor. Sizler de buradan UEFA.TV’ye üye olabilir ve birçok müsabakayı kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.