Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçları Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

17.08.2020 - 11:58

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçları Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

Şampiyonlar Ligi’ni sezon boyunca futbolseverlerle buluşturan beIN Sports, yarı final maçlarını şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. 18 Ağustos Salı günü RB Leipzig-PSG ve 19 Ağustos Çarşamba günü Lyon-Bayern Münih mücadeleleri şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Çeyrek final maçlarıyla nefes kesen Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, yarı final maçlarıyla devam ediyor. Yarı final maçları öncesinde futbolseverlere müjde, yayıncı kuruluş beIN Sports’tan geldi. Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadelelerinin beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

İlk Yarı Final Salı Günü

İlk finalist Salı günü belli oluyor. RB Leipzig ile PSG final için karşı karşıya geliyorlar. 22.00’de başlayacak olan bu mücadele beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

RB Leipzig, çeyrek finalde Atletico Madrid ile karşılaştı. Mücadelenin son dakikalarında Adams ile bulduğu golle, rakibini 2-1 geçen RB Leipzig, adını yarı finale yazdırmayı başardı. 

PSG’nin çeyrek finaldeki rakibi ise Atalanta’ydı. Mbappe’nin sakatlığı sebebiyle ikinci yarıda oyuna dahil olduğu ve Icardi’nin iğne ile oynadığı mücadele, farklı bir sona sahne oldu. Mücadelenin 90’ıncı dakikasına 1-0 geride giren PSG, Marquinhos ve Choupo-Moting’in uzatma dakikalarında attığı gollerle rakibini elemeyi başardı. Yıllardır tüm yatırımlarını Şampiyonlar Ligi için yapan PSG, RB Leipzig karşısında kazanarak adını finale yazdırmak istiyor.

10 Yıl Sonra Aynı Eşleşme

Çarşamba günü ise Lyon ile Bayern Münih, final için kozlarını paylaşacaklar. Lyon-Bayern Münih mücadelesi tıpkı RB Leipzig-PSG mücadelesi gibi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Bu mücadeleyi 22.00’den itibaren izleyebilirsiniz.

İkinci turda Juventus karşısında mutlu sona ulaşan Lyon, çeyrek finalin en büyük sürprizine imza atmayı başardı. Manchester City karşısında 3-1’lik galibiyet alan Fransız temsilcisi, bu galibiyetle 10 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselme başarısı gösterdi. 10 yıl önce de yarı finaldeki rakip Bayern Münih’ti ve eşleşmenin galibi Alman temsilcisi olmuştu.

Bayern Münih ise çeyrek finalde Barcelona ile karşılaştı. İzleyenlerin tarihe tanıklık ettiği bu mücadele, 8-2 Bayern Münih galibiyetiyle sonuçlandı. Şu an için kupanın en formda ekibi olarak görülen Bayern Münih, Lyon karşısında da hata yapmayarak finale çıkma hesapları yapıyor.