UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Maçları Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

16.08.2020 - 15:31

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Maçları Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

UEFA Avrupa Ligi resmi yayıncısı beIN Sports, Avrupa Ligi yarı final maçlarını şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu bağlamda bugün 22.00’deki Manchester United-Sevilla ve Pazartesi 22.00’deki Shakhtar Donetsk-Inter mücadeleleri şifresiz olarak beIN Sports Haber’de olacak.

UEFA Avrupa Ligi resmi yayıncısı beIN Sports, yarı final maçlarını şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Covid-19 önlemleri kapsamında Almanya’da düzenlenen turnuvada yarı finaldeki iki mücadele beIN Sports Haber’de şifresiz olarak yayınlanacak.

İlk Finalist Bugün Belli Oluyor

beIN Sports Haber’de ekranlara gelecek ilk mücadele, bugün 22.00’de başlayacak. Karantina dönemi sonrasında performansını arttıran Manchester United ile Sevilla kozlarını final için paylaşacaklar.

Manchester United, LASK Linz’i eledikten sonra çeyrek finalde Kopenhag ile eşleşti. Turun kağıt üzerindeki favorisi olan United, beklenenden çok daha fazla zorlandı. Bruno Fernandes’in uzatmalarda bulduğu penaltı golüyle rakibini eleyen Manchester United, adını yarı finale yazdırdı.

Sevilla ise kupada ilk olarak Roma’yı devre dışı bıraktı. Yarı finale kendileri gibi iyi savunma yapan Wolves ile karşılaşan Sevilla, yıldız oyuncusu Ocampos’un kafa golüyle tur atlamayı başardı. UEFA Avrupa Ligi’nin en başarılı ekibi olan İspanyol temsilcisi, bir kez daha bu kupayı müzesine götürmek istiyor.

Yarın 22.00’de Shakhtar-Inter Maçıyla Finalin Adı Belli Oluyor

Finalin adı ise yarın 22.00’de başlayacak olan Shakhtar-Inter mücadelesiyle belli olacak. İyi futbol oynayarak yarı finale gelen bu iki ekibin finale çıkma mücadelesi, yine beIN Sports Haber ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Son 16 turunda Wolfsburg’u 2-1 ve 3-0’lık sonuçlarla geçen Shakhtar, çeyrek finalde Basel ile karşılaştı. Taison, Alan Patrick, Junior Moraes ve Domilson’un golleriyle rakibini 4-1 ile geçen Shakhtar, adını yarı finale yazdırmayı başardı. Oynanan iki maçta göze hoş gelen futbol oynayan Ukrayna temsilcisi, Inter karşısında final peşinde olacak.

Inter ise son 16 turunda Getafe’yi 2-0 ile geçmeyi başardı. Çeyrek finalde Leverkusen ile karşılaşan Inter, 2-1 ile sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. Conte’nin takımdan ayrılacağı dedikoduları eşliğinde UEFA Avrupa Ligi maçlarına çıkan Inter, Shakhtar engelini aşarak kupanın bir kulpundan tutmak istiyor.