Sevilla-Manchester United İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

16.08.2020 - 10:23

Sevilla-Manchester United İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Şampiyonlar Ligi yarı finali Almanya’nın Köln şehrinde Rhein Energie Stadyumu’nda Sevilla ve Manchester United arasında oynanıyor. 90 dakikada eşitlik bozulmazsa, uzatmalar ve ardından penaltılarla finalist belli olacak. 

Sevilla Finali Hak Ediyor

Sevilla önce Roma, ardından Wolverhampton sınavlarında lig performansının üzerine çıktı. Genel olarak iyi bir sezon geçiren Sevilla izledik. Fakat iç sahadaki basit maçları zaman zaman koparmakta zorlanmakla beraber, deplasmanda öne geçtikleri çoğu mücadeleyi de basit hatalarla puanları dağıtarak geçirmişlerdi. Sevilla daha iyi olabilecek potansiyele sahipti ve bunu da Avrupa maçlarında gösteriyorlar. Lig maçlarına göre mentaliteleri değişti. Erken öne geçtikleri Roma maçında dahi ,oyunu koparmak ve farkı yükseltmek için ileri oynayan bir Sevilla vardı. Wolves maçına da bu oyunu yansıttılar. Tamamen kendi yarı alanına çekilen rakibe penaltı pozisyonu hariç tek bir pozisyon vermediler. Kapalı oynayan defansif İngiliz ekibini de açmak adına, yeterli üretkenliği ortaya koydular. Sevilla şu ana kadar finale yakışan iki maç oynadı diyebilirim. 

Sevilla FC: Bono; Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Reguilon; Fernando, Banega, Jordan; Ocampos, Suso/Munir ve En-Nesyri.

Manchester United’ın Bileği Bükülmüyor

Manchester United’ın 2-1 kazandığı Lask rövanşını bir kenara koyarsak, Kopenhag sınavında iyi oynayan bir ekip vardı. Oyunun 0-0 ile uzatmaya gitmesi, Kopenhag kalecisi Karl Johnsson’ın eseriydi bir bakıma. 13 kurtarış yapan kaleci takımı adına maçı tutan isimdi. Tabi United’ın 4 topunun direkten döndüğünü de hatırlatmam gerek. United dengeli yapısıyla Sevilla’ya zorluk çıkartabilecek düzeyde bir oyun oynuyor. İki takım da orta alanda hem savunma yapabilen hem de teknik oyunculara sahip. Burda devreye duran topların girebileceğini de düşünmeliyiz. 

Manchester United: Romero; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Williams; Fred; Greenwood, Bruno Fernandes, Pogba, Rashford; Martial

İki tarafın da zaman zaman tempoyu yükselterek üretken olacağı bir maç izleyeceğiz. Son vuruş konusunda zorlanabilirler. 0-0 ya da 1-1 skorları ile dengeli geçebilecek beraberliğe yakın bir maç bekliyorum. Beraberlik seçimi İddaa’dan 2.85 orandan tercih edilebilir. Alternatif bahis seçimi ise Sevilla’nın her maçında olduğu gibi 9.5 üstü korner bahsi 1.70 ile değerli gözüküyor. 

Yazan: Aylin Bermant