31 Temmuz-2 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

31.07.2020 - 01:28

31 Temmuz-2 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

NBA’in geri döneceği bu haftada İtalya Serie A’ya veda edeceğiz. 31 Temmuz ile 2 Ağustos arasında öne çıkan mücadeleleri ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Seri B’de düğümün çözüleceği Cuma gününden öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde sıralanıyor:

04.00 LA Lakers-LA Clippers: NBA’de heyecan harika bir maçla yeniden başlıyor. Şampiyonluğun en güçlü iki adayı geri dönüş sonrasında kozlarını paylaşacaklar. Hazırlık döneminde Kawhi Leonard’ın çok formda görünmemesi ve bu maç öncesinde Anthony Davis’in gözünde yaşanan sorun maçın şu an için bilinmezleri. Bu dev mücadeleyi 04.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

22.00 Frosinone-Pisa: İtalya Serie B’nin Türkiye’de resmi bir yayıncısı yok ama maçlar Bilyoner TV üzerinden izlenebiliyor. Bu kritik mücadele de Bilyoner TV’de futbolseverlerle buluşacak. Serie B’de son haftada iki takımın puanı da 53 ve kaybeden muhtemelen play off dışında kalacak. Hatta beraberlikte iki ekibin de play offun dışında kalma ihtimali var. Böylesine kritik bir mücadelenin de maç sayısının az olduğu bir günde ilgi çekeceğini tahmin ediyoruz.

22.10 PSG-Lyon: Geçtiğimiz hafta Fransa Kupası’nı müzesine götüren PSG, bu hafta Lig Kupası için Lyon ile kozlarını paylaşacak. Mbappe’nin sakatlığının ardından bu maçta nasıl bir 11’in sahada olacağı merak konusu. Ayrıca Lyon’un da nasıl geri dönüş yapacağı fazlasıyla merak ediliyor. 22.10’da başlayacak olan mücadeleyi beIN Sports ve beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Serie A’da ilk 4’ün netleşeceği Cumartesi gününde FA Cup da sahibini bulacak. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

04.00 Houston Rockets-Dallas Mavericks: NBA’de ilgi çekici maçlardan biri Cumartesi sabaha karşı oynanacak. Kamp öncesinde birçok oyuncusunda Covid-19 tespit edilen Houston, Dallas ile karşı karşıya gelecek. Play off öncesinde sıralama açısından oldukça önemli olan bu karşılaşmayı 04.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

19.30 Arsenal-Chelsea: FA Cup final karşılaşması günün en ilgi çekici karşılaşmalarından biri olacak. Yarı finalde iki güçlü rakibini eleyen Londra temsilcileri kupa için sahada olacaklar. Arsenal-Chelsea mücadelesini 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

21.45 Atalanta-Inter: Serie A son haftası oldukça keyifli maçlara sahne olacak. Bu maçların başında da Atalanta-Inter mücadelesi geliyor. Kazananın lig ikincisi olacağı bu mücadelede beraberlik durumunda Lazio’nun ikinci olma şansı bulunuyor. Sezon boyunca keyif veren bir futbol oynayan bu iki ekibin 2019/20 sezonundaki son randevusunu 21.45’ten itibaren beIN Sports ve beIN Connect üzerinden takip edebilirsiniz. Bu maçın alternatifi olarak yine beIN Sports ekranlarından Juventus-Roma ve Bilyoner TV’den Benfica-Porto karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü futbol dışında üç farklı spordan önerilerimiz olacak. Günün ilgi çekici müsabakaları şu şekilde:

04.00 Derek Brunson-Edmon Shahbazyan: Pazar günü mesaisini UFC ile başlatıyoruz. Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen ve son üç karşılaşmasını rahat kazanan Shahbazyan, tecrübeli Brunson ile karşılaşacak. Karşılaşmanın favorisi Shahbazyan olarak görünse de Brunson’ın direnç gösterebileceği tahmin ediliyor. Keyifli geçmeye aday mücadeleyi 04.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

16.10 Formula 1 Britanya GP: Avusturya Grand Prix’si sonrasında kalan 2 yarışın biraz sönük geçtiği Formula 1’de bir haftalık aradan sonra heyecan Britanya Grand Prix’si ile devam ediyor. Son iki yarışta mutlu sona ulaşan Hamilton’ın kendi evinde neler yapacağını, Ferrari’nin toparlanıp toparlanamayacağını daha yakından takip etmek isteyenler, 16.10’da S Sport Plus, S Sport ve İdman TV üzerinden bu yarışı izleyebilirler.

23.00 Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs: Diğer iki günde açılışı yaptığımız NBA ile haftayı kapatıyoruz. Yeni formatla birlikte az da olsa play off iddiası beliren San Antonio Spurs, bu iddiasını devam ettirmek için Memphis’i mağlup etmek zorunda. Memphis ise rakipleriyle arayı açmak istiyor. 23.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Futbol liglerinde sezonların tamamlanması, şifresiz maç sayısının en azından TV kanallarında azalmasına sebep oldu. Haftanın öne çıkan şifresiz maçı ise TRT Spor ekranlarında yayınlanacak. Cumartesi günü 19.30’dan itibaren Arsenal-Chelsea FA Cup final mücadelesini şifresiz olarak TRT Spor’da izleyebilirsiniz.

Televizyon kanallarında şifresiz maçlar azalınca sporseverlerin çoğu dijital platformlara yöneliyor. Buraya baktığımızda LoL Espor Youtube kanalının bu hafta da yaz mevsimi maçlarını yayınlayacağını görüyoruz. Belarus Vysshaya Youtube kanalında ligin tüm maçları yine futbolseverlerle buluşacak. Bunlara ek olarak MyFootball Youtube kanalında Avustralya A-League maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport yine birçok spor organizasyonu şifresiz olarak sporseverlerle buluşturacaklar.