Portekiz Primeira 34’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

24.07.2020 - 15:38

Portekiz Primeira 34’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Portekiz Primeira 34’üncü haftasında Uçankuş TV’den şifresiz olarak ekranlara gelecek mücadele belli oldu. Liga NOS 34’üncü haftasında Maritimo-Famalicao mücadelesi, 25 Temmuz Cumartesi günü 21.00’den itibaren Uçankuş TV’de şifresiz olarak yayınlanacak.

Yaklaşık 1.5 ay önce Famalicao-Porto mücadelesiyle Liga NOS şifresiz maç yayınlarına yeniden imza atmaya başlayan Uçankuş TV, 2019/20 sezonunu yine Famalicao mücadelesiyle bitiriyor. Maritimo ile Famalicao arasındaki dev kapışma, 21.00’den itibaren Uçankuş TV’de olacak.

Maritimo İki Haftadır Gol Bulamıyor

Karantina dönemi sonrasını görece iyi geçiren ekiplerden Maritimo, son iki haftada gol bulamadı. Öncesinde 3 maç üst üste kazanarak alt sıralarla bağını tamamen koparan ev sahibi ekip, bu mücadeleyi kazanarak sezonu galibiyetle noktalamanın peşinde olacak.

Geçtiğimiz hafta Guimares deplasmanına çıkan Maritimo, genç yetenek Marcus Edwards’ın golüne engel olamamış ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. 32’nci haftada ise Rio Ave ile 0-0 berabere kalmışlardı. Öncesinde 3 maçlık galibiyet serisi olan Maritimo’nun bu sezon performansıyla öne çıkan isimleri ise sağ bek Nanu ve santrafor Rodrigo Pinho oldu.

Famalicao 5’inci Sırayı Korumak İçin Kazanmak Zorunda

Önemli yatırımlar yaparak bu sezon Liga NOS’a renk katan Famalicao, son haftaya 53 puanla 5’nci sırada giriyor. Sezonu ilk 5’te tamamlayarak Avrupa Ligi’ne katılmak isteyen deplasman ekibinde hedef üç puan.

Pedro Gonçalves, Uros Racic ve son dönemde sakatlığı sebebiyle sorun yaşasa da takımın başarısında rol sahibi olan Nehuen Perez, Famalicao’da bu sezon öne çıkan isimler olmayı başardılar. Bu isimlere golleriyle Fabio Martins de eşlik edince izlemesi keyifli bir takım ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz hafta Boavista’yı konuk eden Famalicao, mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde kapadı. Famalicao, ikinci yarıda Boavista’nın hamlelerine karşılık verilemeyince mücadele 2-2 sona erdi ve bir bakıma 5’incilik yarışı son haftaya taşındı. 

Aralarındaki Maçlarda Kazanan Çıkmadı

Daha önce iki kez karşı karşıya gelen Maritimo ile Famalicao’nun bu mücadelelerinde kazanan çıkmadı. Sezonun ilk yarısındaki mücadele ise 1-1 sona ermişti.

İki maçlık gol orucunu bozmak isteyen Maritimo ile Avrupa Ligi için işini şansa bırakmak istemeyen Famalicao arasındaki bu karşılaşma, Cumartesi günü 21.00’den itibaren Uçankuş TV ekranlarında şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.