Portekiz Primeira 28’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.06.2020 - 20:11

Portekiz Primeira 28’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Portekiz Primeira’da haftanın şifresiz maçı belli oldu. Cuma günü (26 Haziran) saat 21:15’te başlayacak Belenenses-Sporting Lizbon mücadelesi, Uçankuş TV’den şifresiz olarak yayınlanacak.

Her hafta Portekiz Primeira’dan bir maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyan Uçankuş TV, geçen iki haftada olduğu gibi bu haftada da Sporting maçını ekranlara getirecek. 28’nci haftada Belenenses ile Sporting arasındaki bu mücadele, 26 Haziran Cuma 21.15’ten itibaren Uçankuş TV’de olacak.

Belenenses Skoru Koruyamadı

Geri dönüş sonrasında oynadığı iki maçta 4 puan alan Belenenses, alt sıralardan biraz olsun kurtuldu. Geçtiğimiz hafta ise öne geçtikleri mücadelede skoru koruyamayarak, geri dönüş sonrası ilk mağlubiyetlerini aldılar.

Maçın hemen başında Tiago ile öne geçen Belenenses, istediği oyunu sahaya yansıtamamasına rağmen devreyi 1-0 önde kapattı. Dakikalar ilerledikçe, geriye yaslanan ve kontra fırsatı da yakalayamayan deplasman ekibi, ikinci yarının hemen başında penaltıdan golü yedi. Bu dakikadan sonra da maçta etkin olamayan Belenenses, son dakikada yediği golle ara sonrası ilk mağlubiyetini aldı. Alt sıralardaki ekiplerle arasında 9 puan fark olan Belenenses, bu maçta alacağı üç puanla iyiden iyiye rahatlamak istiyor.

Son İki Hafta İki Frikik Golü Cabral’dan

Geçtiğimiz hafta Uçankuş TV ekranlarından naklen yayınlanan mücadelede Tondela’yı konuk eden Sporting, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maçın yıldızı genç yetenek Jovane Cabral’dı.

Geri dönüş sonrasında daha iyi bir görüntü ortaya koyan Sporting, iç sahadaki iyi grafiğini Tondela karşısında devam ettirmek için sahadaydı. İyi futbol oynasa da kilidi açmakta zorlanan Sporting, bu mücadelede kilidi erken açınca maçın sonunu rahat getirdi.

Mücadelenin hemen başında frikik kazanan ev sahibi ekip, Jovane Cabral’ın isabetli vuruşuyla öne geçti. Dakikalar 31’i gösterdiğinde Sporar’ın attığı penaltı golü ise skoru tayin etti. Tondela’yı 2-0 ile geçen Sporting, puanını 49’a yükseltti ve lig üçüncülüğü yolunda önemli bir adım attı.

Paços Fereira ve Tondela karşısında frikik golleri atan Jovane Cabral’ın Belenenses karşısında yapacaklarını 26 Haziran Cuma günü 21.15’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.