Bundesliga 34’ncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.06.2020 - 16:14

Bundesliga 34’ncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga kapanış haftasının şifresiz maçı belli oldu. Cumartesi (27 Haziran) günü 16.30’da başlayacak Borussia Dortmund-Hoffenheim mücadelesi, TRT Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak.

Karantina döneminde Bundesliga maçlarıyla futbolseverleri memnun eden TRT Spor, ligin son haftasında heyecanlı geçmeye aday mücadeleyi ekranlarına taşıyacağını duyurdu. Lig ikinciliğini garantileyen Dortmund ile 6’ncı sıra için mücadele eden Hoffenheim arasındaki karşılaşma, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Dortmund Leipzig Deplasmanında Güldü

Geçtiğimiz hafta lig ikinciliği için kritik bir deplasmana çıkan Dortmund, sahadan istediğini almasını bildi. Dortmund, Leipzig’i deplasmanda 2-0 geçerek son hafta öncesinde ikinciliği garantilemiş oldu.

Korakor geçmesi beklenen mücadelenin en azından ilk yarısı pek de beklendiği gibi geçmedi. Rakibini tamamen sahadan silen Dortmund, ilk yarıda girdiği pozisyonlarda sadece bir tanesini değerlendirebildi. Son dönemde Leipzig’e karşı üstünlük kuran sarı siyahlılar, ikinci yarıda rakibine pozisyon verse de kalesini gole kapamayı başardı. Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde Haaland hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı ve skoru tayin etti. Deplasmanda Leipzig’i 2-0 geçen Dortmund, bu skorla son hafta öncesinde lig ikinciliğini garantiledi.

Hoffenheim Kazanıp Wolfsburg’un Puan Kaybetmesini Bekleyecek

Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etmesi kesinleşen Hoffenheim’ın ön eleme oynayıp oynamayacağı ise son hafta maçlarından sonra belli olacak. Son haftaya Wolfsburg ile puan puana giren Hoffenheim, şampiyon Bayern Münih’i konuk edecek Wolfsburg’un puan kaybını bekleyecek.

Son iki haftada aldığı 6 puanla UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı garantileyen Hoffenheim, bu iki haftada toplam 7 golü rakip ağlara bıraktı. Geçtiğimiz hafta Union Berlin karşısında alınan 3 puanı, Freiburg’un mağlup olması takip edince 7’nci sıra Hoffenheim için garantilenmiş oldu.

Dortmund-Hoffenheim Maçları Gollü Geçiyor

Hafta sonunun keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Dortmund ile Hoffenheim’ın geçmişteki karşılaşmaları bol golü futbolseverlerle buluşturuyor. İki ekibin birbirleriyle oynadıkları son 5 karşılaşmayı izleyenler, toplam 18 golün heyecanını yaşadılar.

İç sahada rakibine sadece 1 kez mağlup olan Dortmund ile Avrupa Ligi’ne direkt katılım hesapları yapan Hoffenheim arasındaki bu mücadeleyi Cumartesi günü 16.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.