2019/20 La Liga 32'nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.06.2020 - 12:37

2019/20 La Liga 32'nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 32’nci haftasında Celta Vigo ile Barcelona arasında oynanacak mücadelesi, D-Smart Youtube kanalından şifresiz yayınlanacak. Karşılaşma aynı zamanda Spor Smart (Smart Spor)'dan da izlenebilecek. Hem şampiyonluk yarışını hem de kümede kalma savaşını doğrudan etkileyecek olan bu müsabaka, Cumartesi (27 Haziran) 18.00’de başlayacak.

Son iki haftada Celta Vigo-Villarreal ve Athletic Bilbao-Real Betis mücadelelerini Youtube kanalından yayınlayan D-Smart, ilk maçta 3.500, ikinci maçta ise 2.500 civarı izlenme sayılarına ulaştı. 32’nci haftada D-Smart Youtube kanalından şifresiz yayınlanacak mücadelede Okay Yokuşlu’nun formasını giydiği Celta Vigo, şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Barcelona’yı konuk edecek. Bu mücadelenin izlenme sayılarının, geçtiğimiz haftalardaki maçlardan daha fazla olması bekleniyor.

Nolito Golle Başlangıç Yaptı

Geçtiğimiz hafta sonu Alaves’i konuk eden Celta Vigo, alt sıralardan kurtulmak için kazanmak zorundaydı. Rakibini 6 golle geçen Celta Vigo’da yeni transfer Nolito, golle başlangıç yaptı.

La Liga 30’uncu hafta mücadelesinde Alaves’i konuk eden Celta Vigo, sahadan kimsenin beklemediği şekilde 6-0’lık galibiyetle ayrıldı. Mücadeleye oldukça etkili başlayan Celta Vigo, ilk yarının ortasında Alaves’in 10 kişi kalmasıyla skoru arttırmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde özel izinle Sevilla’dan transfer edilen Nolito da oyuna sonradan girdi ve kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirdi. Kendine küme düşmeme savaşında en azından bir süreliğine konfor alanı yaratan Celta Vigo, Barcelona’ya sürpriz yaparak iyiden iyiye rahatlamak istiyor.

Hafta Sonu Real Madrid ile Puanlar Eşitlendi

19 Haziran günü Sevilla’ya konuk olan Barcelona, 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Pazar günü Real Madrid’in kazanmasıyla iki takımın puanları eşitlendi. Hafta içi fikstüründe Athetic Bilbao’yı konuk edecek olan Barcelona’nın hem o maçta hem de hafta sonu Celta Vigo deplasmanında hata yapma lüksü kalmadı.

Sezon başından bu yana geçmiş dönemlerdeki Barcelona temposunu yakalayamayan Katalan ekibi, kalan haftalarda başka hata yapmayarak mutlu sona ulaşmanın peşinde olacak.

Celta Vigo Barcelona’ya Ters Geliyor

İspanya La Liga’da hemen hemen her ekibe karşı üstünlüğü olan Barcelona’nın son yıllarda Celta Vigo deplasmanında yüzü gülmüyor. Vigo deplasmanında oynanan son 5 maçta Barcelona sadece 2 beraberlik alabildi.

Okay Yokuşlu’nun forma giydiği Celta Vigo ile Barcelona arasındaki La Liga 32’nci hafta mücadelesini, Cumartesi günü 18.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz. D-Smart Youtube kanalını izlemek için buraya tıklayın.