Villarreal-Sevilla İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

22.06.2020 - 10:56

Villarreal-Sevilla İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

İspanya Ligi’nde 31’inci hafta bugün başlıyor. Son maçlarını 19 Haziran Cuma günü yapan 7’nci sıradaki Villarreal ve 4’üncü sıradaki Sevilla karşılaşıyorlar. 

Villarreal’in Görüntüsü Yanıltıcı Olabilir

Villarreal, Pandemi arasından sonra çıktığı 3 maçı da 1-0’lık skorlarla kazandı. Celta Vigo ve Granada maçlarında rakibin zorlamadığı, savunma anlamında başarılı oynayan bir takım vardı. İç sahadaki Mallorca mücadelesi ise, bu iki maça göre fazla pozisyon verdikleri bir müsabaka oldu. Mallorca, şanssızlığı ve kale önündeki beceriksizliği nedeniyle skor üretemedi. Hücumda farklı oyuncu alternatiflerine sahipler. Avrupa Ligi için çıkışlarını sürdürmek isteyeceklerdir. 

Villarreal: Asenjo; Mario, Albiol, Pau Torres, Moreno; Anguissa, Iborra, Cazorla, Chukwueze; Alcacer ve Gerard Moreno.

Sevilla Puana Yakın

Sevilla, Şampiyonlar Ligi hedefine doğru yürüyor. Rakiplerine oranla, defans ve hücum üçlüsü olarak daha kaliteli bir takımları var. İki takımın son form durumları hemen hemen eşit. Sevilla’yı deplasmanlarda bir adım öne koyabilirim. Barcelona karşısında kazanabilecekleri pozisyonları da elde ettiler. Kendi sahasındaki puan kaybını telafi edebilmek adına Sevilla sahada olacaktır. Deplasman ekibinin oyun olarak daha ağır bastığı bir mücadele görebiliriz. Endülüs ekibi öne geçerek, Villarreal’in üzerine gelmesini sağlayacaktır. 

Sevilla: Vaclik; Navas, Kounde, Diego Carlos, Escudero; Gudelj, Banega, Jordan; Ocampos, Suso, En Nesyri.

İki takım arasında oynanan son 5 maçın korner istatistikleri şu şekilde:

15.12.19 Sevilla-Villarreal 1 : 2 / 16 korner

17.02.19 Villarreal-Sevilla 3 : 0 / 10 korner

26.08.18 Sevilla-Villarreal 0 : 0 / 9 korner

14.04.18 Sevilla-Villarreal 2 : 2 / 12 korner

26.11.17 Villarreal-Sevilla 2 : 3 / 12 korner

Çizgi oyununu seven kanat ve beklere sahip iki ekibin mücadelesinde, korner bahislerine yönelebiliriz. 9.5 üstü baremi 1.67 orandan İddaa’dan değerlendirilebilir. 

Yazan: Aylin Bermant