Bayern Münih-Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

09.06.2020 - 21:27

Bayern Münih-Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Almanya Kupası’nda, yarı final maçları devam ediyor. Yarı finalin diğer eşleşmesinde, 10 Mayıs Çarşamba günü, Bayern Münih kendi sahasında Eintracht Frankfurt’u ağırlıyor. 

Bayern Münih’te işler yolunda gidiyor. Şampiyonluğa doğru koşuyorlar. Büyük ihtimalle, Temmuz ayında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi için de, bir numaralı adaylardan biri konumundalar. 

Bayern Münih Kupaları Toplamaya Hazır

Almanya Kupası için, iddialı bir Bayern Münih göreceğiz. Coutinho, Tolisso gibi uzun süredir sakatlığı devam eden oyuncular dışında, yeni bir eksikleri yok. “Kupa maçında bazı yedek oyuncular süre alacak mı?” diye düşünülebilir. Teknik direktör Flick, hafta içi oynanan maçlarda rotasyon yapmayı tercih etmemişti. Büyük ihtimalle, bu maçta da değişiklik görmeyiz. İdeal Bayern Münih 11’i, sahada olacaktır. İki takım, yakın zamanda ligde karşılaştılar. 23 Mayıs’ta, Frankfurt’u 5-2 mağlup etmişlerdi. İlk yarısında Bayern Münih’in üstün olduğu, 2. yarıda Frankfurt’un duran topları değerlendirdiği bir maç izlemiştik. Kupada da, farklı bir maç izleyeceğimizi düşünmüyorum. 

Bayern Münih: Neuer - Pavard, J. Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Coman, T. Müller, Gnabry - Lewandowski

İstikrarsız Frankfurt’a Güvenmek Zor

Eintracht Frankfurt tarafına gelirsek, takımı ileri taşıyan isimlerden Kostic sakatlandı. Yerine, Chandler süre alabilir. Hafta sonu Mainz karşısında ikinci yarıda izlediğimiz Gacinovic ise, Dost ile birlikte forvet hattında yer alabilir. Genel olarak, Frankfurt’un inişli çıkışlı serisi devam ediyor. Bremen ve Wolfsburg karşısında full konsantre bir Frankfurt izlerken, Mainz’e karşı aklı başka yerde olan bir takım vardı sahada. Ligde bir hedefleri kalmadı. Kalan 4 maçta, düşme potasına inmeleri zor. Bu anlamda da rahattırlar. Kupaya konsantre oldukları için, Mainz maçında kötü bir tablo çizmiş olabilirler. Yine de, istikrarsız Frankfurt’a güvenmek kolay değil. Üstelik Kostic yokken, tüm yük Kamada ve Gacinovic’in üzerine düşecek gibi gözüküyor. Onların da Bayern Münih karşısında, diri kalabileceklerini düşünmüyorum. 

E.Frankfurt: Trapp - Abraham, Hasebe, Hinteregger - Toure, Kohr, Rode, Chandler - Kamada, Gacinovic - Dost

Bayern Münih’in formu, pek sürprize izin vermez. İlk dakikadan itibaren, oyuna ağırlığını koyan bir Bayern izleriz. Frankfurt’un, Bayern Münih’e direnebilmesi zor olacaktır. İlk yarıdan en az 2 gol bekliyorum. Maç sonu için, ligdeki kadar yüksek bir skor çıkmayabilir. İlk yarıda 1.5 üstü seçimi İddaa’dan 1.55 orandan denenebilir. 

Yazan: Aylin Bermant