Bundesliga 27. Hafta Tahminleri ve Maç Önü Analizleri

22.05.2020 - 19:00

Bundesliga 27. Hafta Tahminleri ve Maç Önü Analizleri 

Spor Ekranı olarak yeni bir formatı takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bundan böyle Fotomaç iddaa yazarı Aylin Bermant haftalık maç tahminleri ve maç önü analizleri ile Spor Ekranı'nda yer alacak. İlk hafta yazısı yeniden başlayan Budesliga'nın 27’nci haftası için oldu. Sadece bilgi verme amaçlı bu tahminler eşliğinde Bundesliga'da iyi seyirler dileriz.

22/05/2020 Cuma 21:30 - Hertha Berlin vs Union Berlin - Kanal: S Sport 2 - Tahmin: KG var / 1.55

Yeni teknik direktörü Labbadia yönetiminde iyi bir oyunla kazanan Hertha Berlin derbinin de favorisi. Ancak Covid 19 koşullarında derbilerde ev sahibi baskısını ne kadar hissedebiliriz soru işareti. Union Berlin, Bayern karşısında gücünü savunmaya odakladı. Bugün daha fazla hücumda olmalarını beklerim. Derbide karşılıklı goller öncelikli olmalı. 

23/05/2020 Cumartesi 16:30 - Freiburg vs Werder Bremen - Kanal: S Sport - Tahmin: TGS 2-3 / 1.75

Werder Bremen’e virüs arası da çare olmadı. Kaldıkları yerden kötü gidişlerini devam ettiriyorlar. Ligin en fazla gol yiyen takımı savunma problemlerini çözemiyor. Ev sahibi ekip Freiburg ise Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor. İç sahada çok güvenilir bir performansları olduğunu söyleyemem. Özellikle ligin alt sırasındaki iki takım Paderborn ve Düsseldorf’a 3 puan vermiş olmaları düşündürücü. Sürprize açık bir maç. Taraf bahsi yerine TGS 2-3 denenebilir. 

23/05/2020 Cumartesi 16:30 - B.M.Gladbach vs Leverkusen - Kanal: S Sport +, TRT Spor - Tahmin: 3.5 Üstü / 1.95

Ofansif gücü yüksek iki üst düzey takım karşılaşıyorlar. Her ikisinin de şampiyonluk şansından söz edebiliriz. Tabi ki asıl hedefleri Şampiyonlar Ligi olmalı. Taraf bahsi seçimi oldukça zorlu. Son maçlarını formda ve gollü geçiren iki ekip sahada olacak. Karşılıklı goller mutlaka düşünülmeli. Biraz daha yüksek bir oran isteyenler için 3.5 üstü seçimi ideal olacaktır. 

23/05/2020 Cumartesi 16:30 - Paderborn vs Hoffenheim - Kanal: Yayın yok - Tahmin: 3.5 Altı / 1.45

Lige verilen zorunlu aranın ardından Hoffenheim tatsız başladı. Avrupa hedefinden uzak değiller fakat konsantrasyon kaybı olduğunda bunu toparlamak kolay olmuyor. Ligin dibindeki Paderborn’un mücadele konusunda eksiği yok. Ancak yetersiz kadroları ile işleri zor. Deplasman ekibi favori olsa da sürprize açık bir maç. Hoffenheim’in üretkenlik konusundaki formsuzluğu skoru az gol de tutabilir. 

23/05/2020 Cumartesi 16:30 - Wolfsburg vs B.Dortmund - Kanal: S Sport +, S Sport 2 - Tahmin: Deplasman 1.5 üstü / 1.52

Wolfsburg’ta geçen hafta cezası nedeniyle sahada olamayan golcü Weghorst’un dönüşü önemli. Dortmund gibi bir takımla iç sahada oynarken tüm silahlar hazır olmalı. B.Dortmund şampiyonluk iddiasını kaldığı yerden sürdürüyor. Derbide etkili bir performans ortaya koydular. Kritik bir maça çıkacaklar. Ev sahibi de skora katkı verebilir. Kazanmak adına bir golden fazlasına ihtiyaç duyabilirler. Deplasman ekibi 1.5 üstü seçimi ideal bahis olacaktır. 

23/05/2020 Cumartesi 19:30 Bayern Münih vs E.Frankfurt - Kanal: S Sport +, S Sport 2 - Tahmin : İlk yarı 1.5 üstü / 1.62

Ligin ilk devresinde oynanan müsabakayı maçın başlarında 10 kişi kalarak 5-1 kaybeden Bayern Münih için rövanş zamanı. Kendi sahasında güçlü bir portre çizen ev sahibi ilk düdükle birlikte rakibinin üzerine gidecektir. E.Frankfurt ligden kopmuş gibi bir görüntü çiziyor. Tehlikeli bölgeye yakınlar ve sezon sonunu rahat geçirmeleri zor. Ev sahibi ilk yarıdan 2 gol bulabilir. 

24/05/2020 Pazar 14:30 Schalke 04 vs Augsburg - Kanal: S Sport +, S Sport 2 - Tahmin: 1 / 1.85

Ruhr derbisine baktığımızda Schalke’ye güvenmek zor. Öte yandan Augsburg için deplasmanlar sorunlu geçiyor. Diğer yandan ev sahibi derbideki ağır yenilgiyi unutturmak adına sahada olacaktır. Goller konusunda net bir tahminim yok. Ev sahibi ağırlıklı bir maç izleyebiliriz. 

24/05/2020 Pazar 16:30 Mainz vs Leipzig - Kanal: S Sport +, S Sport 2 - Tahmin: KG var / 1.52

Şampiyonluk yarışında geride kalan Leipzig önemli bir deplasmanda. Ligin ilk devresindeki maçı 8-0 kazanmış olsalar da bu sefer karşılarında daha dirençli bir Mainz bulacaklar. Ev sahibi skora giderek rakibini zorlayabilir. Leipzig deplasmanlarda güçlü. Rakibinden bir fazla atarak kazanabilirler. Yine de ideal seçim karşılıklı goller olacaktır. 

24/05/2020 Pazar 19:00 Köln vs F.Düsseldorf - Kanal: S Sport +, Sport 2 - Tahmin: 02 / 1.75

Köln Avrupa hedefinden uzaklaştı. Düsseldorf düşme potasından çıkmaya çalışıyor. Deplasman ekibi için her puan altın değerinde. Yeni menajerleri Uwe Rösler ile çıktıkları 7 maçta 5 beraberlik ve 1 yenilgi alan Düsseldorf’un dengeli bir oyun oynadığını söylemek yanlış olmaz. Köln’ün hedefsiz olması deplasman ekibinin işine gelir. Puan almalarını bekliyorum. 

Yazar: Aylin Bermant