Türkiye Espor Futbol Ligi Asist Analiz Sosyal Medya Hesaplarından Canlı Yayınlanacak

04.04.2020 - 19:20

Türkiye Espor Futbol Ligi Asist Analiz Sosyal Medya Hesaplarından Canlı Yayınlanacak

Spor organizasyonlarının ertelendiği bu dönemde, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de espor her geçen gün daha fazla ilgi çekiyor. Birçok profesyonel futbol kulübünün iştirak ettiği Türkiye Espor Futbol Ligi’nde yeni haftanın maçları 5 Nisan Pazar günü oynanacak ve Asist Analiz’in sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. Maçları, tanınmış spiker Alp Özgen anlatacak. Ligde Antalyaspor, Beşiktaş Esports, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Giresunspor , Gençlerbirliği, Kocaelispor, MKE Ankaragücü, Sakaryaspor ve Trabzonspor takımları mücadele ediyor.

Haftanın programını resmi Twitter hesabından paylaşan Türkiye Espor Futbol Ligi, şu ifadelere yer verdi:

OYUN YENİDEN BAŞLIYOR! Tüm maçlarımızı 5 Nisan Pazar günü saat 21.00'den itibaren Alp Özgen'in anlatımıyla Asist Analiz sosyal medya hesaplarından canlı canlı takip edebilirsiniz!

Türkiye Espor Futbol Ligi’nde Haftanın Programı

5 Nisan Pazar 2019

21:00 Trabzonspor/ Beşiktaş

21:30 Antalyaspor/ Ç.Rizespor

22:00 Sakaryaspor/ Giresunspor

22:30 Gençlerbirliği/ Bursaspor

23:00 Kocaelispor/ Ankaragücü

Tef Ligi Hakkında

Türkiye Espor Futbol Ligi Antalyaspor, Beşiktaş Esports , Bursaspor , Çaykur Rizespor, Giresunspor , Gençlerbirliği, Kocaelispor, MKE Ankaragücü, Sakaryaspor, Trabzonspor profesyonel futbol kulüplerinin FIFA Pro Clubs takımlarını bünyesinde bulunduran ve bu takımların rekabet ettiği platformdur. Pro Clubs modu ise 11 gerçek oyuncunun 11 gerçek oyuncuya karşı maç yaptığı EA Sports FIFA online oyun modudur.

Alp Özgen Kimdir?

17 yılı aşkın süre Ulusal Medyada farklı kanallarda çalıştı. Ulusal TV Kanalları, Radyolar, Web Portalları ile Türkiye'nin önde gelen medya ve halkla ilişkilerden sorumlu reklam ajansları ve halkla ilişkiler şirketlerinde çalıştı. Seyirciler genel olarak kendisini NBA ve Şampiyonlar Ligi’nde anlattığı maçlardan tanıyor.

Şu anda ise herhangi bir kanala bağlı olmadan Ulusal TV kanallarında danışman, anlatıcı ve sunucu olarak çalışıyor, aynı zamanda üniversitelerde diksiyon konuşma dersleri veriyor.