Portekiz-Hollanda UEFA Uluslar Ligi Final Maçı, TRT 1'den Şifresiz Yayınlanacak

07.06.2019 - 15:42

Portekiz-Hollanda UEFA Uluslar Ligi Final Maçı, TRT 1'den Şifresiz Yayınlanacak

UEFA Uluslar Ligi'nde Portekiz ile Hollanda arasında Pazar günü oynanacak final maçı, TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak. Müsabaka aynı zamanda S Sport Plus'tan da izlenebilecek.

UEFA'nın yeni organizasyonu Uluslar Ligi'nin ilk şampiyonu 09 Haziran Pazar günü belli oluyor. Yarı finalde Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta İsviçre'yi eleyen Portekiz, İngiltere'yi uzatmalarda geçen Hollanda ile karşılaşacak. Saat 21:45'te başlayacak olan müsabaka, TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Final Maçı Nerede Oynanacak?

Portekiz'in ev sahipliğinde düzenlenen UEFA Uluslar Ligi finallerinde final maçı, Porto'nun da maçlarını oynadığı Dragon Stadyumu'nda (Estádio do Dragão) oynanacak.Kapılarını ilk kez 2003 yılında, Porto ile Barcelona arasındaki dostluk maçıyla açan Dragon Stadyumu'nda Messi de ilk kez profesyonel olarak Barcelona formasını giymişti.

Portekiz'in Final Yolculuğu

Portekiz, A Klasmanı, 3'üncü grupta İtalya ve Polonya ile aynı grupta ye aldı. Grubunu 8 puanla lider tamamlayan Portekiz, UEFA Uluslar Ligi finallerine katılmaya hak kazandı. Yarı finalde İsviçre'yi eleyen Portekiz, finalde Hollanda'nın rakibi oldu.

Hollanda'nın Final Yolculuğu

Hollanda, A Klasmanı 1'inci grupta Fransa ve Almanya ile aynı grupta yer aldı. Grubunu 7 puan ve averajla lider tamamlayan Hollanda, finallerde mücadele etme hakkını elde etti. Yarı finalde İngiltere'yi mağlup etmeyi başaran Turuncular, Portekiz ile finalde kupa mücadelesi verecek.

Şampiyon Takım Ne Kazanacak?

Şampiyon olacak takım, tarihte UEFA Uluslar Ligi kupasını kazanan ilk takım olma özelliğine sahip olurken, 71 cm uzunluğunda ve saf gümüşten yapılan kupayı müzesine götürecek. Organizasyonda UEFA'nın dağıtacağı para ödülleri ise şöyle:

Şampiyon takım: 10,5 Milyon €

İkinci takım: 9 Milyon €

Üçüncü takım: 8 Milyon €

Dördüncü takım: 7 Milyon €

Üçüncülük Maçı İsviçre ile İngiltere Arasında

Yarı final maçlarının mağlupleri İsviçre ile İngiltere, Pazar günü saat 16:00'da üçüncülük maçına çıkacaklar. Portekiz'in Guimaraes şehrinde oynanacak müsabaka, S Sport 1 ve S Sport Plus kanallarından canlı yayınlanacak.

Portekiz-Hollanda Maçı TRT 1 Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT 1, Digiturk 23, D-Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Uydu Adı: Türksat 4A Uydusu (42°E)

Frekans: 11958

SR:27500

FEC: 5/6

TRT 1'i uydu alıcınıza yüklemek için, yukarıda verilen frekansları uydu alıcıcınıza girmeniz gerekmektedir.