Thiem-Nadal Fransa Açık Roland Garros Finali, DMax'tan Şifresiz Yayınlanacak

08.06.2019 - 19:40

Thiem-Nadal Fransa Açık Roland Garros Finali, DMax'tan Şifresiz Yayınlanacak

Domic Thiem ile Rafael Nadal arasında oynanacak Fransa Açık Roland Garros erkekler finali, DMax'tan şifresiz olarak ekranlara gelecek. Müsabaka, Eurosport 1'den de izlenebilecek.

Fransa Açık'ta büyük gün geldi. yarı finalde Roger Federer'i turnuva dışında bırakan Rafael Nadal ile Djokovic'i eleyen Dominic Thiem, erkekler finalinde karşı karşıya gelecekler. Turnuvanın başından itibaren bütün maçların Eurosport kanallarından şifreli olarak yayınlanmasına rağmen, erkekler finali DMax Türkiye kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

DMax Türkiye Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

DMax Türkiye, Digiturk 49, D-Smart 46, Kablo TV 47, Tivibu 62, Turkcell TV 39, Fil Box 31 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. Canlı izlemek için tıklayın.

UYDU ADI : TÜRKSAT 4A
ALIŞ FREKANSI : 12.015 MHZ
POLARİZASYON : YATAY (H)
SEMBOL HIZI : 27.500 MS/S
FEC DEĞERİ : 5/6

Dominic Thiem, Grand Slam Finaline Yükselen İlk Avusturyalı Tenisçi

Novak Djokovic'i 5 set sonunda eleyerek Roland Garros finaline yükselen Dominic Thiem, maç sonu basın toplantısında şunları söyledi:

Muhteşem bir maç oldu. Roland Garros'ta yynadığım bu 5 set için hayatımın maçı diyebilirim. Yarı finalde mücadele edenlerden üçü, tenis tarihinin en büyük oyuncularıydı ve aralarında dördüncü tenisçi olmak benim için büyük bir şerefti. Üstüne bir de finale yükselmiş olmayı ise tarif dahi edemiyorum. Finalde Rafa ile karşılaşacağım için çok heyecanlıyım. Şampiyonluk için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Rafael Nadal, 12'nci Roland Garros Şampiyonluğu İçin Mücadele Edecek

Yarı final maçında Roger Federer'i üstün bir oyunla, 6-3, 6-4 ve 6-2'lik setler sonucu 3-0 mağlup eden İspanyol raket Rafael Nadal, kariyerindeki 12'nci Roland Garros zaferi için sahada olacak. Toprak kortun en iyilerinden birisi olarak kabul edilen Rafael Nadal, geçtiğimiz senenin rövanşı olacak müsabakanın favorisi durumunda.