BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Alba Berlin 29 Mart S SPORT LİNK

29.03.2024 - 20:22

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Alba Berlin 29 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’deki başarılı temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ilk 4 hedefi doğrultusunda çok önemli maçlara çıkıyor. Sarı lacivertliler bu akşam saat 20.45’te Almanya’nın Alba Berlin takımını ağırlayacak. Eurolig normal sezon maçı öncesinde trend aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Alba maçı izle, Fenerbahçe Beko Alba canlı izle, Fenerbahçe Beko Alba canlı maç izle, Fenerbahçe Alba maç izle, Fenerbahçe Beko Alba Berlin bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maç öncesinde dikkat çeken gelişmeleri sizler için derledik.

FENERBAHÇE BEKO-ALBA BERLİN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe alba

Fenerbahçe Beko-Alba Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Alba Berlin İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Alba Berlin takımlarının karşı karşıya geleceği keyifli maçı bu akşam S Sport’tan izlemek mümkün.

Fenerbahçe Beko-Alba Maçı Canlı Takip

Saras tarafından çalıştırılan Fenerbahçe Beko, ligin zayıf takımlarından Alba’yı Ülker Arena’da ağırlıyor. Maç içi istatistikleri FB TV üzerinden sorunsuz şekilde takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-ALBA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko için Son 3 Final Maçı

 fenerbahçe beko ülker arena

Fenerbahçe Beko için artık son 3 final maçına giriyoruz. Eurolig’in bu dönemlerinde alışılagelmiş bir rekabet söz konusu. Özellikle play-in sisteminin gelmesiyle beraber takımlar ilk 8 yerine ilk 10 içerisinde yer almaya çalışıyorlar. Dolayısıyla ligdeki pek çok takımın hala bu gruba girmek adına umutlu olduğunu görüyoruz. Üst tarafta ise Fenerbahçe Beko’nun da yer aldığı takımlar kendilerini ilk 4 içine atıp ev sahibi avantajını elde etmeye uğraşıyorlar. Ekibimiz son olarak çift maç haftasının ilk ayağında Barcelona’yı farklı geçti ancak Milano deplasmanında 1 sayı farkla kaybetti. Maç sonundaki pozisyon ekibimiz için oldukça talihsiz oldu. Bu maçtan sonra Fenerbahçe Beko, Olympiakos ve Efes ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Beko İzmir’de Farka Koştu

 petkim fener

Fenerbahçe Beko, pazartesi akşamı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi kapsamında Aliağa Petkim ile karşılaştı. İzmir ekibi her ne kadar bu sezon çok iyi bir performans gösterse de bu maça 2 Amerikalı oyuncusundan yoksun çıktılar. Bunun eksikliğini özellikle de ikinci yarıda fazlasıyla hissettiler. Maç sonunda skor tabelasında 59-81’lik bir sonuç çıktı. Bu maçta özellikle Guduric, Hayes ve Wilbekin gibi oyuncular dinlendirildi. Maçta sayılar oyunculara dengeli bir şekilde dağıldı. Fenerbahçe Beko, ligde zirvedeki yerini korumayı sürdürüyor. Bu arada Alba maçı öncesinde ekibimizde ciddi bir sakatlık problemi bulunmuyor.

Alba Berlin Hedeften Koptu

 alba berlin maç paylaşımı

Alba Berlin bu sezon da hedeften çok erken koptu. Fakat takım ve özellikle de taraftarlar takımlarına aynı tutkuyla bağlılar. Salonlarında oynadıkları maçların tamamını kapalı gişe oynuyorlar. Bu durum aslında Alman takımlarının pek çoğunda mevcut. Alba Berlin için Eurolig çok önemli ve uzun vadeli bir proje. Bu nedenle kısa vadeli başarısızlıklar onları için sorun teşkil etmiyor. Birkaç sene içerisinde onları final four aşamasında görmemiz kesinlikle sürpriz olmayacaktır. Israel Gonzalez tarafından çalıştırılan takım 31 maçta 26 yenilgi aldı. Son olarak Efes’i ne kadar zorladıklarına tanıklık ettik. Son olarak Niners Chemnitz gibi güçlü bir takımı deplasmanda devirdiler. Fakat o maçta ev sahibi takımın aklı büyük oranda Bilbao ile oynayacakları Avrupa maçındaydı.