2023/24 Basketbol Süper Ligi 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

27.03.2024 - 17:50

2023/24 Basketbol Süper Ligi 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cuma ve Cumartesi günü toplam iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak. Geri kalan karşılaşmalar da beIN Sports’un şifreli kanallarından ekranlara gelecek.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son dönemine girildi. Her hafta iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 25’inci haftada da geleneği bozmadı ve iki mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla “beIN Sports Haber’de yayınlanacak BSL maçları hangileri? Çağdaş Bodrum-Galatasaray Ekmas beIN Sports Haber’de mi? Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Çağdaş Bodrum İçin Kritik Sınav

Ligde alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Çağdaş Bodrum, ligin 25’inci haftasında Galatasaray Ekmas’ı konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji karşısında iyi performans sergileyen ama sahadan istediği sonucu alamayan Çağdaş Bodrum, Galatasaray Ekmas engelini aşarak ligde kalma ümitlerini devam ettirmek istiyor.

Galatasaray Ekmas ise geçtiğimiz hafta mucizevi şekilde uzatmaya götürdüğü Büyükçekmece mücadelesini kaybetti. Bu sonuçla play-off hattının dışına çıkma tehlikesi beliren Galatasaray Ekmas, Bodrum deplasmanında kazanarak konumunu korumak istiyor.
Çağdaş Bodrum ile Galatasaray Ekmas arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25’inci hafta karşılaşması, Cuma 18.00’de beIN Sports Haber’de.


Pınar Karşıyaka Ağır Mağlubiyeti Unutturmak İstiyor

Geçtiğimiz hafta üçüncülük için kritik bir maça çıkan Pınar Karşıyaka, sezonun belki de en kötü performansını sergiledi. Oyunun hiçbir anında Beşiktaş Emlakjet’in temposuna karşılık veremeyen Pınar Karşıyaka, rakibine 49 sayı farkla kaybetti. Alınan bu mağlubiyetin yaralarını Bahçeşehir Koleji karşısında sarmaya çalışacaklar.

Bahçeşehir Koleji ise geçtiğimiz hafta kritik Çağdaş Bodrum maçını kazanmasını bildi. Bu galibiyetle küme düşme hattıyla arasındaki farkı iki galibiyete çıkaran Bahçeşehir Koleji, dümeni biraz daha üst bölüme kırmak için Pınar Karşıyaka deplasmanından galibiyet çıkarmayı amaçlıyor.

Pınar Karşıyaka ile Bahçeşehir Koleji arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25’inci hafta mücadelesini, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.