BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor Fenerbahçe 17 Mart BEIN LİNK

17.03.2024 - 20:03

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor Fenerbahçe 17 Mart BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, bu akşam saat 20.30’da Trabzonspor’a konuk oluyor. Gergin bir atmosferde geçmesi beklenen maçta Fenerbahçe kazanıp zirve yolculuğunu sürdürmek istiyor. Trabzonspor Fenerbahçe derbisinden önce futbol severler şu tip aramalara yöneliyor: Fenerbahçe maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Trabzonspor Fenerbahçe canlı izle, Trabzonspor Fenerbahçe canlı maç izle, Trabzonspor Fenerbahçe maç izle, Trabzonspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın detayları ve en güncel gelişmeleri içeriğimizde okuyabilirsiniz.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor fenerbahçe

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Trabzonspor-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacağı maça Papara Park ev sahipliği yapacak. Maç beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Trabzonspor Fenerbahçe lig maçına dair canlı istatistikleri FB TV yayını ya da Bein Sports canlı maç merkezi bölümünden takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Sert Deplasmanda

 ismail kartal

Galatasaray ile unutulmayacak bir liderlik yarışına giren Fenerbahçe, müthiş galibiyet yüzdesi ve özellikle de deplasman karnesine rağmen ligin ikincisi durumunda. Son yılların en özel lig performansını sergiliyorlar ancak onların en büyük şanssızlığı, aynı sezonda Galatasaray’ın da benzer bir performans göstermesi. Fenerbahçe geçen hafta uzun süre konuşulacak maçta Pendikspor’u 4-1 yendi. Maçı izlemeyenler skora bakarak galibiyetin kolay geldiğini düşünebilir ancak müsabakanın senaryosu hiç de böyle gelişmedi. Fenerbahçe golleri son dakikalarda buldu ve ayrıca Pendikspor’un 2 kişi eksik kalması 3 puanı son dakikalarda kolaylaştırdı. Trabzonspor Fenerbahçe maçları her zaman çok gergin geçmeye adaydır. İki takımın da maça ekstra odaklanmaları bekleniyor.

Fenerbahçe Avrupa’da Çeyrek Finalde

 fenerbahçe uefa

Fenerbahçe tarafında hafta arasında sürpriz bir sakatlık yaşandı. Son haftalarda formda olan Mert Hakan, lig maçında sakatlandı ve Trabzonspor maçının kadrosuna dahil olamadı. Fakat buna rağmen Mert Hakan, takımın kaptanlarından biri olarak Trabzon’a gelme kararı verdi. Arkadaşlarına moral vermek isteyen Mert Hakan’ın bir süre daha takımdan ayrı kalması bekleniyor. Bu arada hafta arasında Fenerbahçe kötü bir Avrupa maçı oynadı ancak buna rağmen turun geçilmesi taraftarları mutlu etti. Çeyrek finalde rakibimiz Yunanistan temsilcisi Olympiakos oldu.

Trabzonspor 5 Golle Galip Geldi

 abdullah avcı

Bu akşam Fenerbahçe’yi kendi sahasında ağırlayacak olan Trabzonspor, her ne kadar bu sezon epey hedefsiz kalmış olsa da rakibine özel olarak motive olmuş durumda. Taraftarların ve oyuncuların maça her sezon olduğu gibi yine agresif bir şekilde başlaması olağan. Trabzonspor geçen hafta Fatih Karagümrük takımı ile karşılaştı. O maçtan önce Alanyaspor’a kaybeden bordo mavili takım, Karagümrük’ü yenerek bu durumu telafi etmeyi başardı. Ligin ilk yarısında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-2 yenmişti. Bu sezon sarı lacivertlileri deplasmanda yenebilen ilk ve tek takım hala Trabzonspor. Son 5 maçtan 4 galibiyet çıkaran Abdullah Avcı’nın öğrencileri maça hazır. Bu arada takımda Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu’nun sakatlık problemleri söz konusu.