BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Antalyaspor 16 Mart BEIN LİNK

16.03.2024 - 20:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Antalyaspor 16 Mart BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 20.30’da Antalyaspor takımını Tüpraş Stadyumu’nda misafir ediyor. Bu keyifli maç öncesinde popüler olan arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Beşiktaş Antalyaspor canlı izle, Beşiktaş Antalyaspor canlı maç izle, Beşiktaş Antalyaspor maç izle, Beşiktaş Antalyaspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle en yeni gelişmelerden ve canlı yayın bilgilerinden haberdar olabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş anyalyaspor

Beşiktaş-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Antalyaspor İzleme Linki Beşiktaş ve Antalyaspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan kritik lig maçını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Lig yarışından erken kopan Beşiktaş, Konyaspor maçını kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Maç istatistikleri için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş 2 Haftadır Mağlup

 mert günok semih

Beşiktaş’ta düşüş devam ediyor. Takım son 2 haftada da taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Her ne kadar lig hedefinden kopmuş olsalar da hem Galatasaray maçında hem de geçen haftaki Gaziantep FK maçında daha iyi sonuçlar alması bekleniyordu. Gaziantep FK takımı yeni hocası Selçuk İnan ile beraber çok etkili bir performansa imza attı ve Beşiktaş’ı 2-0 yenmeyi bildi. Son 2 haftadır gol dahi bulamayan siyah beyazlılar, 3’üncü sırayı riske etmeye başladı. Beşiktaş ligde 39 gol atıp kalesinde 34 gole izin vermiş durumda.

Beşiktaş’ta 6 Eksik Var

 beşiktaş hazırlık

Ligde istikrarsız sonuçlara imza atan Beşiktaş, bir yandan da sakat oyunculardan dolayı kadro oluşturmakta zorlanıyor. Antalyaspor maçından önce ev sahibi takımda toplamda 6 eksik söz konusu. Necip Uysal, Ghezzal ve Masuaku bu maç öncesinde cezalı durumdalar. Öte yandan Salih Uçan, Al Musrati ve Tayfur Bingöl ise sakat oldukları maç kadrosunda yer almayacak isimler. U arada ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maçı Antalyaspor 3-2 kazanmıştı. Yaklaşık 1 ay kadar önce bu statta oynanan kupa maçında ise gülen taraf siyah beyazlılar olmuştu.

Antalyaspor Başakşehir Deplasmanında Yenildi

 antalyaspor maç afişi

Antalyaspor bu maçla beraber üst üste ikinci defa deplasmana çıkmış olacak. Başakşehir deplasmanında aslında Sergen Yalçın’ın ekibi oldukça iyi bir oyun sergilemiş olsa da şanssız bir yenilgi aldı. Maçı 1-0 kaybeden Antalyaspor, son 7 resmi maçtaki 5’inci yenilgisini almış oldu. Fakat bu 7 maçlık dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe ile ligde, Beşiktaş’la da kupada karşılaştıklarını anımsatalım. Sergen Yalçın ilk geldiği dönemde takıma pozitif bir dokunuş sunmuştu ancak o etki yavaş yavaş kayboluyor gibi. Bu maç Sergen Yalçın adına çok başka bir anlama sahip. Birkaç sene önce şampiyon yaptığı Beşiktaş’a karşı nasıl bir performans göstereceği merak konusu.