BEIN LİNK Adana Demirspor–Fenerbahçe 12 Kasım CANLI MAÇ İZLE

12.11.2023 - 16:56

BEIN LİNK Adana Demirspor–Fenerbahçe 12 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak zorlu müsabaka öncesinde popüler aramalar şöyle: Adana Demirspor maçı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe canlı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe canlı maç izle, Adana Demirspor Fenerbahçe maç izle, Adana Demirspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın bilgileri için içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Adana Demirspor Fenerbahçe Maç Görseli

Adana Demirspor-Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

Adana Demirspor-Fenerbahçe Linki Fenerbahçe’nin Adana’daki zorlu randevusu bu akşam sadece beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Adana Demirspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe bu akşam ligin en zorlu deplasmanlarından birine gidiyor. Bu zorlu sınava dair istatistikler için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Liderliği Kaptırdı

 fred

Çok uzun zamandır ligde liderliği kimselere kaptırmayan Fenerbahçe’de seri sona erdi. Takım Kadıköy gibi kolay kolay kimselere geçit vermediği bir yerde Trabzon’a 3-2 kaybetti. Kalp kıran bir yenilgi alan Fenerbahçe’de 2 gol de penaltıdan geldi. Gol pozisyonu üretmekte zorlanan Fenerbahçe, Abdullah Avcı’nın planı karşısında çaresiz kaldı. Dolayısıyla eleştiri okları büyük ölçüde İsmail Kartal’ın üzerinde yoğunlaştı. Sakat oyuncularının fazlalığı nedeniyle savunmada da zor anlar yaşayan Fenerbahçe’nin serisi, dünya çapında bir rekora ulaşamadan son buldu. Fred, Becao ve Djiku gibi fark yaratan oyuncuların olmaması, öte yandan Tadic, Dzeko, Crespo, Zajc gibi oyuncuların etkisiz kalması, mağlubiyeti getiren unsurlar oldu. Takımda sakat oyuncuların önemli bir kısmı bu maçı da kaçıracak. Fred’in durumu ise maç saatine doğru netleşecek.

Avrupa’daki Seri de Bozuldu

 fenerbahçe konferans ligi

Fenerbahçe’nin yakaladığı 21 maçlık kazanma serisinin bir bölümünü de Avrupa arenasında oynadığı maçlar oluşturuyordu. Takım ne yazık ki Avrupa’da da Ludogorets’e deplasmanda kaybederek bu alandaki serisini de bozmuş oldu. Fenerbahçe grupta hala 9 puanla lider durumda. Bu durumun yarattığı rehavetle maça çıkan temsilcimiz, her anlamda konsantrasyondan uzak bir maç oynadı. Oyunu 2-0 kaybeden Fenerbahçe, rotasyon ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Bu maçta aynı zamanda 17 yaşındaki genç oyuncu Yusuf Akçiçek de ilk kez forma şansı buldu. Fenerbahçe kalan haftalarda Trnava ve Nordsjaelland takımlarıyla oynayacak.

Adana Demirspor İçeride Çok Etkili

 adana demirspor teknik direktör

Trendyol Süper Lig’in son zamanlarda en istikrarlı takımlarından biri olarak öne çıkan Adana Demirspor, şu anda topladığı 22 puanla 4’üncü basamakta. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kendilerini ilk 4 sıraya atmak istiyorlar. Montella takımdan ayrılmasına rağmen bir temel bıraktığı kesin. Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert’ın, son olarak Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrıldılar. Bu sahada son olarak Konyaspor’u 3 golle devirdiler. Adana Demirspor ligimizde iç saha performansı en yüksek takım durumunda. Güney ekibi oynadığı 6 iç saha maçını da kazandı.  Fakat bu defa karşılarında çok güçlü bir takım bulacaklar. Ev sahibi takımda ciddi bir sakatlık söz konusu değil.