S SPORT LİNK Partizan-Fenerbahçe Beko 9 Kasım CANLI MAÇ İZLE

09.11.2023 - 20:36

S SPORT LİNK Partizan-Fenerbahçe Beko 9 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in 7’nci haftasında ekibimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan’ın Partizan takımıyla karşılaşıyor. Bu akşam Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak olan zorlu müsabaka öncesinde dikkat çeken aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Partizan maçı izle, Partizan Fenerbahçe Beko canlı izle, Partizan Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Partizan Fenerbahçe Beko maç izle, Partizan Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maç öncesi öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

PARTİZAN-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

partizan fenerbahçe beko

Partizan–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Partizan-Fenerbahçe Beko Maç İzleme Linki Eurolig’deki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe Beko’nun Partizan karşısındaki sınavını Exxen dijital platformundan izleyebilirsiniz.

Partizan-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’in en formda takımlarından biri olan Fenerbahçe Beko’nun Partizan karşısındaki randevusunu istatistiksel anlamda FB TV’den takip edebilirsiniz.

PARTİZAN-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Sınavı Başarıyla Geçti

 fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko geçen hafta kendisi için tam anlamıyla bir sınav maçına çıktı. Takımın sezon başındaki fikstürü görece kolaydı ve ilk kez final four düzeyinde bir takıma karşı oynama şansı buldular. Fenerbahçe Beko özellikle de maçın ilk yarısında çok etkili bir performansa imza attı. Bir ara farkı 15 sayının üzerine çıkartan temsilcimiz, Olympiakos’a kolay sayı şansı vermedi. Buna rağmen ikinci çeyrekle beraber toparlanma sinyalleri veren Olympiakos, maçın sonunda beraberliği yakalamayı bildi. Karar anlarında sayı bulmakta zorlanmayan arı lacivertliler, maçı 79-77 kazanmayı bildi. Ekibimiz özellikle de maç sonundaki kritik hücumu oldukça başarılı bir şekilde savundu. Georgios Papagiannis attığı 15 sayı ile maça damgasını vurdu.

Partizan Baskonia’ya Kaybetti

 partizan baskonia

Partizan geçen sezon yeniden döndüğü Eurolig’e taraftarı ve oyunu ile renk katmaya devam ediyor. Bu sezon da onları ilk 8 içerisinde görmek sürpriz olmayacaktır. Geçen sezon son 8’e kaldıklarında Real’e karşı seriyi 2-0’dan vermişlerdi. Çok önemli 2 oyuncusunu Pana’ya ve Fenerbahçe Beko’ya kaptıran Partizan’da Jaramaz, Punter, Avramovic ve Leday gibi isimler yer alıyor. Şu ana dek oynadığı 6 maçın 2 tanesini kazanabilen Sırp ekibi bu maça özel bir motivasyonla çıkmak zorunda. Takım son olarak Baskonia deplasmanından 84-83’lük yenilgi ile ayrıldı.

Obradovic için Duygusal Maç

 obradovic

Partizan Fenerbahçe Beko maçı hiç kuşku yok ki bir isim için çok önemli bir anlama sahip. Fenerbahçe Beko’yu 2013—2020 yılları arasında çalıştıran koç Obradovic, bir kez daha Fenerbahçe Beko’ya karşı mücadele edecek. Geçen sezon bu salonda oynanan maçı ekibimiz kazanmıştı. İstanbul’daki maçta kazanan taraf ise Obradovic’in ekibi olmuştu. Fenerbahçe Beko’nun ilk Eurolig şampiyonluğunda koç Obradovic’in imzası bulunuyordu. Bu nedenle hem İstanbul hem de Belgrad’da oynanan maçlarda ekstra bir motivasyon oluşması gayet doğal. Bu arada takımın eski oyuncusu Nunnally’nin de bu takımda forma giydiğini anımsatalım.