SPOR SMART LİNK Galatasaray-Olimpija Ljubljana 15 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

15.08.2023 - 16:50

SPOR SMART LİNK Galatasaray-Olimpija Ljubljana 15 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Temsilcimiz Galatasaray, Ljubljana’yı deplasmanda 3 golle geçerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde turu büyük oranda cebine koydu. Şimdi bu maçın rövanşında sarı kırmızılı takım taraftarının önüne çıkıyor. 21.00’de başlayacak bu kritik maç öncesi öne çıkan aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Ljubljana maçı izle, Galatasaray Ljubljana canlı izle, Ljubljana Galatasaray canlı maç izle, Galatasaray Ljubljana maç izle, Galatasaray Ljubljana maçı izle, Smart Sport maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla en güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

GALATASARAY-LJUBLJANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Ljubljana maç afişi

Galatasaray-Olimpija Ljubljana Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Olimpija Ljubljana İzleme Linki Galatasaray ve Slovenya’nın Olimpia Ljubljana ekibinin karşılaşacağı rövanş maçı Smart Spor’da futbol severlerle buluşacak.

Galatasaray-Olimpija Ljubljana Maçı Canlı Takip

Galatasaray Ljubljana maçına taraftarların ilgisi bir hayli fazla. Bu keyifli maç ile alakalı canlı istatistikleri maç içerisinde GS TV’den takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-LJUBLJANA MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Avantajlı Durumda

 galatasaray uefa şampiyonlar ligi

Galatasaray, Slovenya deplasmanında aldığı net galibiyetle beraber çok önemli bir avantaj yakaladı. Olimpija Ljubljana takımını 3 golle deviren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde turun kapısını ardına kadar açmış oldu. Kendi sahasında 2 farkla yenilse bile temsilcimiz play-off turuna çıkmayı garantileyecek. Buna rağmen Okan Buruk’un öğrencilerinin ilk dakikadan itibaren rakip üzerinden ciddi bir baskı kurması bekleniyor. İlk maçı 3-0 gibi net bir skorla geçen Galatasaray’da İcardi bu sezon ilk kez forma giydi. Bu maçta da Bakambu, Zaha, İcardi gibi isimlerin süre alması bekleniyor. Galatasaray’da Olimpija Ljubljana maçı öncesinde çok ciddi bir eksik görünmüyor.

Cimbom Açılışı Tatsız Yaptı

 okan buruk

Galatasaray, kendi sahasında Olimpija Ljubljana ile yapacağı rövanş maçından da istediği sonucu alırsa play-off aşamasında Molde – Klaksvik eşleşmesinden gelen takımla oynayacak. İlk maçta Klaksvik sürpriz bir galibiyete imza atarak herkesi şaşırtmıştı. Hangi takım gelirse gelsin, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne çok yakın olduğu konuşuluyor. Bu arada Galatasaray hafta sonu sezonun ilk lig maçına çıktı. Kayseri deplasmanında gol bulamayan Galatasaray, 1 puana razı oldu. Bu maçtan sonra, Galatasaray iç sahada Trabzonspor gibi sert bir takımla karşılaşacak.

Ljubljana Mucizeyi Kovalayacak

 ljubljana afiş galatasaray

Olimpija Ljubljana takımının Galatasaray karşısında zaten favori olmadığı biliniyordu. Fakat bu kadar net bir iç saha yenilgisi, Olimpija Ljubljana taraftarlarını ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattı. Slovenya’da geçen sezonu şampiyon kapatan takım, bir önceki turda zorlansa da Ludogorets’i elemişti. Onlar için bu maceranın sonuna gelmiş gibi görünüyor. Elenmeleri durumunda yollarına UEFA Avrupa Ligi’nden devam edecekler. Hafta sonunda kendi liglerinde Domzale’yi 2-1 ile geçmeyi başardılar ve biraz olsun moral aşıladılar. Deplasman ekibinde de Galatasaray’da olduğu gibi herhangi bir sakatlık söz konusu değil.