Osijek-Adana Demirspor Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu Rövanş Maçı TV8,5’ta

15.08.2023 - 12:53

Osijek-Adana Demirspor Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu Rövanş Maçı TV8,5’ta

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Adana Demirspor, üçüncü ön eleme turu rövanş maçında Osijek deplasmanına çıkıyor. Osijek-Adana Demirspor Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçı, TV8,5’ta naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki mücadeleyi, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’nde play-off turuna yükselmek için dev bir adım atan Adana Demirspor, 5-1’in rövanşında Oisjek’e konuk oluyor. Osijek-Adana Demirspor karşılaşmasının yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Karşılaşma, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Perşembe günü 21.00’deki Osijek-Adana Demirspor karşılaşmasını, TV8,5’tan takip edebilirsiniz. TV8,5’un yayın akışını paylaşması “Adana Demirspor’un rövanş maçı hangi kanalda? Osijek-Adana Demirspor hangi kanalda?” sorularının yanıt bulması anlamına geldi.

Bu Tarz Sonuçlar Almak için Çok Çalışıyoruz

Adana Demirspor’un 5-1 kazandığı ilk maç sonrasında teknik direktör Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu. Bu tarz sonuçlar almak için çok çalıştıklarını belirten Kluivert, şu ifadeleri kullandı:

Bu tarz sonuçlar almak için çok çalışıyoruz. Beklentinin dışında gibi görünse de çalıştığımızın karşılığını alıyoruz. 'Pastanın üzerindeki kiraz' gibi diyebiliriz.

Adana Demirspor Avrupa’da Namağlup

Adana Demirspor, Avrupa’da çıktığı üç maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılmadı. İkinci ön eleme turuyla Avrupa macerasına başlayan Adana Demirspor, Romanya temsilcisi CFR Cluj ile karşı karşıya geldi. İlk maçta deplasmanda 1-1’lik sonuçla Adana’ya dönen Adana Demirspor, iç sahada rakibini 2-1 ile geçti.

Üçüncü ön eleme turu ilk maçında ise Oisjek’i 5-1 ile mağlup eden Adana Demirspor, seriyi Hırvatistan’da da devam ettirmek istiyor. 

Adana Demirspor, üçüncü ön eleme turunda Osijek’i elemesi durumunda Olympiakos-Genk Avrupa Ligi eşleşmesinin kaybedeni ile karşılaşacak. Bu eleme turunu da geçmesi durumunda temsilcimiz adını Konferans Ligi gruplarına yazdıracak.

İlk maçta turun kapısını ardına kadar aralayan Adana Demirspor ile Hırvatistan temsilcisi Osijek, rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Osijek-Adana Demirspor Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçını, Perşembe 21.00’den itibaren TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.