Maribor-Fenerbahçe Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu Rövanş Maçı S Sport Plus’ta

10.08.2023 - 16:56

Maribor-Fenerbahçe Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu Rövanş Maçı S Sport Plus’ta

Slovenya temsilcisi Maribor ile temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçında Slovenya’da karşılaşıyor. Maribor-Fenerbahçe Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçı, S Sport Plus’ta yayınlanıyor. 17 Ağustos Perşembe 21.15’teki Maribor-Fenerbahçe karşılaşmasını, S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

Slovenya temsilcisi Maribor ile temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turunda karşı karşıya geliyor. 10 Ağustos günü İstanbul’da oynanacak mücadelenin ardından rövanş mücadelesi, 17 Ağustos’ta Slovenya’da gerçekleşecek. Slovenya’daki mücadelenin yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu.

İlk maçı ekranlara getirecek S Sport Plus, rövanş mücadelesini de naklen yayınlayacak. 17 Ağustos Perşembe 21.15’teki Maribor-Fenerbahçe Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçını S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Maribor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Maribor-Fenerbahçe rövanşı hangi kanalda? Fenerbahçe’nin rövanş maçı ne zaman?” gibi sorular yanıt buldu.

S Sport Plus platformundan Maribor-Fenerbahçe mücadelesini izlemek için buraya tıklayın.

S Sport Plus Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

S Sport Plus, Maribor ile oynanacak rövanş maçını da naklen yayınlayacağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. “Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne giden yolu S Sport Plus’tan geçiyor” şeklinde paylaşım yapan S Sport Plus, şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne giden yolu S Sport Plus’tan geçiyor! 🟡🔵
Sarı-Lacivertlilerin UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında bugün 21:00’de ve 17 Ağustos günü 21:15’te oynayacağı Maribor maçları S Sport Plus’ta!


Fenerbahçe’nin Lig Öncesi Tüm Maçları S Sport Plus’ta Yayınlandı

Fenerbahçe’nin 2023/24 sezonu öncesinde oynadığı hazırlık maçları ve Konferans Ligi ön öleme karşılaşmaları, S Sport Plus platformundan naklen yayınlandı. 

Fenerbahçe maç yayınlarına Pari Premier Cup ile başlayan S Sport Plus, ardından Zimbru eşleşmesini ekranlara getirdi. Her iki maçı da yayınlayan S Sport Plus, Maribor eşleşmesinin ilk maçını yayınlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz saatlerde rövanş maçının da S Sport Plus’ta yayınlanacağı açıklandı.