Hasan Şaş Yeni Sezonda Sports Digitale’de

21.07.2023 - 16:28

Hasan Şaş Yeni Sezonda Sports Digitale’de

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Hasan Şaş, yeni sezonda Sports Digitale’de yorumlarını paylaşacak. Geçtiğimiz yıllarda NTV Spor ekranlarında da yorumculuk yapan Hasan Şaş’ın, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarıyla yayınlara başlaması bekleniyor.

Dijital spor medyasında önemli transferler gerçekleşmeye devam ediyor. YouTube yayını yapan spor kanalları arasında yer alan Sports Digitale de transferlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Ertan Süzgün, Sercan Dikme ve Alper Öcal gibi isimleri kadrosuna katan Sports Digitale’in son transferi Hasan Şaş oldu.

Her geçen gün biraz daha büyüyen ve içerik sayısını artıran Sports Digitale’in önümüzdeki günlerde yenilikleri sürdürmesi bekleniyor.

Sports Digitale Twitter Hesabından Duyuru Yapıldı

Yeni transferi Hasan Şaş’ı kamuoyuyla paylaşan Sports Digitale, duyuruyu Twitter hesabından yaptı. Hasan Şaş’ı kadrosuna katan Sports Digitale’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:
Sports Digitale ailesine hoş geldin Hasan Şaş!


Hasan Şaş Kimdir?

Hasan Şaş, 1 Ağustos 1976’da Adana’da dünyaya geldi. Futbola Akdeniz Karataşspor’da başlayan Hasan Şaş, kısa süre içerisinde önemli kulüplerde forma giydi. Adana Demirspor, Ankaragücü ve Galatasaray formaları giyen Hasan Şaş, 2002 Dünya Kupası’nda üçüncülük elde eden Türkiye Milli Takımının bir parçasıydı.

Futbol oynadığı dönemde Avrupa’dan önemli teklifler alan Hasan Şaş, buna rağmen Galatasaray’dan ayrılmadı. 2009 yılında Galatasaray’ın sözleşmesini uzatmaması üzerine futbol kariyerini sonlandırdı.

Hasan Şaş, futbolu bıraktıktan sonra 2011 ile 2013 ve 2018 ile 2020 yılları arasında Galatasaray’da antrenörlük yaptı. Fatih Terim’in yardımcıları arasında yer alan Hasan Şaş’ın yorumculuk deneyimi de mevcut. 2014 yılında NTV Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Hasan Şaş, yaklaşık 10 yıl sonra bir kez daha yorumculuk görevini üstlenecek.

Yeni sezonda Galatasaray başta olmak üzere Süper Lig yorumlarıyla Sports Digitale’de yer alacak Hasan Şaş’ın Şampiyonlar Ligi eleme maçlarıyla futbolseverlerle buluşması bekleniyor.