BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Fenerbahçe 19 Mart BEIN LİNK

19.03.2023 - 12:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Fenerbahçe 19 Mart BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak arıyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak maç, Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanacak. Maça dair futbol severlerin öne çıkardığı aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Alanyaspor maçı izle, Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle, Alanyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Alanyaspor Fenerbahçe maç izle, Alanyaspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları şimdi içeriğimizde.

ALANYASPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

alanyaspor fenerbahçe

Alanyaspor Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Alanyaspor-Fenerbahçe Linki Fenerbahçe ve Alanyaspor’u kozlarını paylaşacağı maç, beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Alanyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin 3 puan arayacağı kritik maçı istatistiksel açıdan takip etmek isteyen futbol tutkunları FB TV’nin yayınında faydalanabilir.

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Avrupa Defterini Kapattı

 fenerbahçe alanyaspor kadrosu

Fenerbahçe hafta içinde nefeslerin tutulduğu karşılaşmada Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi Son16 Turu kapsamında kozlarını paylaştı. İlk maçı 2-0 kaybeden sarı lacivertliler, rövanş maçını 1-0 kazanmasına rağmen Avrupa macerasına veda etti. Baştan sona çok arzulu bir futbol sergileyen temsilcimiz, elenmesine rağmen pozitif futboluyla alkış aldı. Maçta uzun bir aradan sonra ilk kez 11’de forma giyen İsmail ve Arda, takıma olan katkıları ile dikkat çektiler. Spor Toto Süper Lig’de ise Son 6 maçtan 5 galibiyet 1 beraberlik çıkardılar. Takım, Galatasaray’ın yenildiği haftayı çok iyi değerlendirmek zorunda.

Kanarya’da 7 Oyuncu Kart Sınırında

 jesus

Fenerbahçe Alanyaspor deplasmanına oldukça umutlu gidiyor. Kanarya, puan farkını düşürme ve lider Galatasaray’a iyice yaklaşma şansını kaçırmak istemiyor. Artık yoluna 2 ayrı kulvarda devam edecek olan sarı lacivertlilerde Alanyaspor maçı öncesinde tam 7 isim kart sınırında. Bilindiği üzere bir sonraki hafta Kadıköy’de Fenerbahçe Beşiktaş’ı ağırlayacak. Dolayısıyla söz konusu oyuncuların kart görmesi, derbi maçında önemli sorunları beraberinde getirebilir. Kart sınırındaki oyuncular arasında Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Miha Zajc, Emre Mor, Mert Hakan, Willian Arao ve Ferdi Kadıoğlu bulunuyor. Maçtan önce deplasman ekibinde Lincoln, Michy Batshuayi ve Luan Peres’in sakatlık problemi bulunuyor. Ayrıca Szalai kart cezalısı olduğu için bu maçı kaçıracak.

Alanyaspor Ankara’dan Eli Boş Döndü

 alanyaspor fenerbahçe maç afişi

Alanyaspor birkaç hafta önce deneyimli teknik direktör Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı. Ersun Yanal, henüz ilk maçtan farkını ortaya koyan bir performansa imza attı. İlk maçında Başakşehir ile karşılaşan güney ekibi, zorlu maçı 1-0 kazanmayı bildi. Takım bu maçı uzunca bir süre 1 kişi eksik oynamasına rağmen skoru korumayı başardı. Geçen hafta sonu ise Alanyaspor, Ankaragücü ile karşılaştı. Deplasmanda oynadıkları maçı 2-0 kaybeden Antalya ekibi, 90 dakika boyunca oyun üstünlüğünü eline geçiremedi. Alanyaspor son 5 maçından sadece 3 puan çıkarabildi. Hatırlanacağı gibi Alanyaspor ligin ilk yarısında Kadıköy’de 5-0 kaybetmişti. Ev sahibi takımın önemli oyuncusu Leroy Fer, cezalı olduğu için kadroda olamayacak.