BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-İstanbulspor 18 Mart BEIN LİNK

18.03.2023 - 15:07

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-İstanbulspor 18 Mart BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam saat 19.00’da Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğinde İstanbulspor’u ağırlayacak. Vodafone Park’ın ev sahipliği yapacağı maç öncesi trend aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Beşiktaş İstanbulspor canlı izle, Beşiktaş İstanbulspor canlı maç izle, Beşiktaş İstanbulspor maç izle, Beşiktaş İstanbulspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığı ile maça dair önemli notlar içeriğimizde şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş istanbulspor maç afişi

Beşiktaş-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-İstanbulspor İzleme Linki Beşiktaş ve İstanbulspor’un kozlarını paylaşacakları keyifli maç bu akşam sadece beIN Sports HD 1 kanalında futbol tutkunlarıyla buluşuyor.

Beşiktaş-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş’ın taraftarı önünde İstanbulspor’u ağırlayacağı müsabakayı Beşiktaş resmi web sitesinde bulunan Canlı Maç Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Başakşehir’i Deplasmanda Yendi

 ghezzal

Beşiktaş artık şampiyonluk şansını deyim yerindeyse mucizelere bıraktı. Ancak takımın hala matematiksel şansı devam ediyor. En azından ilk 3 sırada yer almak isteyen Beşiktaş, bu yolda doğrudan rakiplerinden biri olan Başakşehir’i deplasmanda yenmeyi bildi. Sıralama açısından oldukça önemli olan maçta Kara Kartal, rakibin 10 kişi kaldığı maçı 2-0 kazandı. Alınan bu galibiyetin ardından 3’üncü basamakta konumlanan Beşiktaş, İstanbulspor maçının da çok net favorisi. Şenol Güneş’in öğrencileri, bu maçı da kazanırsa 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalayacak.

İstanbulspor 3 Haftadır Galip

 istanulspor

İstanbulspor bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Ümraniyespor ile beraber küme düşme noktasında en önemli adaylar olarak dikkat çekiyordu. Sezon ortasında Fatih Tekke ile anlaşan sarı siyahlı ekip, kısa sürede futbol açısından önemli bir gelişme kaydetti. Fakat bu olumlu futbol birkaç hafta boyunca skorlara pek yansımadı. İstanbulspor’un lige verilen arada taktiksel ve mental açıdan iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği görülüyor. Nitekim takım, ligde oynadığı son 3 maçı da kazandı. Buraya oldukça formda bir kadroyla geliyorlar. Beşiktaş deplasmanında sürpriz arayacak olan İstanbulspor’da Ethemi ve Topalli en önemli gol ayakları durumunda. Takım son hafta iç sahada Sivasspor engelini 3-0 ile geçmişti.

İlk Maç 2-2 Bitmişti

 cenk tosun

Beşiktaş ve İstanbulspor yakın zaman önce hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve siyah beyazlı ekip sahadan 4 golle ayrılmıştı. Ligin ilk yarısındaki maç ise 2-2’lik beraberlikle neticelenmişti. Beşiktaş takımında Ghezzal’ın durumu maç saatine doğru netleşecek. Öte yandan Kevin Nkoudou’nun sakatlık probleminden dolayı kadroda olmaması bekleniyor. Bu arada takımın ofansif oyuncuları Cenk Tosun ve Hadziahmetovic bu maç öncesinde sarı kart sınırında. Bu oyuncular sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde sahada yer alamayacaklar. Deplasman ekibi İstanbulspor’da ise Okan Erdoğan’ın kart cezalısı olduğunu anımsatalım.