BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Galatasaray 17 Mart BEIN LİNK

17.03.2023 - 16:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Galatasaray 17 Mart BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in zirvesinde yer alan Galatasaray, bu hafta oldukça zorlu bir deplasmana çıkıyor. Galatasaray, bu sezon beklentilerin altında kalan Konyaspor’u deplasmanda yenerek serisini devam ettirmek istiyor. Saat 19.00’da başlayacak maçtan önce popüler aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Konyaspor maçı izle, Konyaspor Galatasaray canlı izle, Konyaspor Galatasaray canlı maç izle, Konyaspor Galatasaray maç izle, Konyaspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları sizlerle!

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

konyaspor galatasaray

Konyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Konyaspor-Galatasaray İzleme Linki Galatasaray ve Konyaspor’un kozlarını paylaşacağı kritik müsabaka bu akşam sadece beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Konyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Spor Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray, Okan Buruk önderliğinde Konya’da 3 puan arıyor. Maça dair canlı istatistikleri takip etmek için GS TV’ye yönelebilirsiniz.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray’dan Rekor Seri

 okan buruk

Spor Toto Süper Lig’e üst üste aldığı seri galibiyetlerle damga vuran Galatasaray, hafta hafta zafere yaklaşıyor. Galibiyet serisini 14’e çıkaran sarı kırmızılılar, bu anlamda bir rekora da imza atmayı başarmış durumda. Bu dönemde oynadığı Türkiye Kupası maçlarını da kazandığı için toplamda 17 resmi maçtır kaybetmeyen Galatasaray, deyim yerindeyse altın bir sezon geçiriyor. Okan Buruk’un öğrencileri geçen hafta kendi sahalarında Kasımpaşa ile karşılaştı. Bu müsabakada oyun olarak bir nebze geriye gitmiş olsa da Galatasaray için bu haftalarda artık önemli olan 3 puan. Dolayısıyla önümüzdeki dönemlerde de 1-0’lık skorlar görmek mümkün. Bu maçta Victor Nelsson’un kart cezalısı olduğu için oynayamayacağını anımsatalım.

Zaniolo Çok Etkili Başladı

 zaniolo

Galatasaray hem üst üste galibiyetler almanın hem de transferlerde başarılı olmanın tadını fazlasıyla çıkarıyor. Devre arası transfer döneminde sessiz sedasız takıma Zaniolo’yu katan Galatasaray, kısa süre içerisinde oyuncudan önemli bir verim almayı bildi.  İtalya’da da gündem olan oyuncu, takım arkadaşlarına ve taraftarına kendisini sevdirmeyi başardı. Oyuncu hazırlık maçlarından sonra resmi maçta da gol sevinci yaşadı. Takıma çok hızlı bir şekilde adapte olan ve hemen formayı kapan Zaniolo’nun önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalıp kalmayacağı merak konusu. Pek çok İtalyan takım şu anda başarılı ismi Serie A’ya yeniden kazandırmak istiyor. Zaniolo’nun Galatasaray’a gelmeden önce büyük çaplı bir depresyon içerisinde olduğu iddia ediliyor. Hatırlanacağı gibi oyuncu, Roma’da “Yeni Totti” olarak sunuluyordu.

Konyaspor 9 Maçtır Kazanamıyor

 konyaspor maç afişi

Konyaspor’da işler pek yolunda ilerlemiyor. Yeşil beyazlı ekip geçtiğimiz sezonların epey uzağında bir performans sergiliyor. Sezon içinde teknik adam değişikliğine giden Konyaspor, yeni hocasıyla da mutluluğu bulamadı. Konyaspor ligde oynadığı son 9 maçtan da galibiyet çıkaramadı. Geçen hafta Hatayspor ile karşılaşmaları gerekiyordu ancak Hatayspor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip sayıldılar. Son olarak Giresunspor takımı ile 0-0 berabere kalmışlardı. Stanojevic’in öğrencileri artık bu kötü gidişi bir an evvel durdurmak zorunda. Konyaspor yaptığı bu kayıplarla beraber 8’inci basamağa kadar geriledi. Ev sahibi ekipte bu maç öncesi ciddi bir eksik söz konusu değil.