BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool-Chelsea 21 Ocak BEIN LİNK

21.01.2023 - 12:30

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool-Chelsea 21 Ocak BEIN LİNK

İngiltere Premier Lig’de bugün Liverpool ve Chelsea kozlarını paylaşıyor. Haftanın en önemli iki maçından biri olan bu müsabaka, Türkiye saatiyle 15.30’da başlıyor. Liverpool Chelsea maçından önce popüler olan aramalar şöyle: Liverpool maçı izle, Chelsea maçı izle, Liverpool Chelsea canlı izle, Liverpool Chelsea canlı maç izle, Liverpool Chelsea maç izle, Liverpool Chelsea bedava maç izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Premier lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

LİVERPOOL CHELSEA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

klopp

Liverpool-Chelsea Maçı Canlı Yayın Linki 

Liverpool-Chelsea İzleme Linki Futbol severler bu hafta sonu İngiltere’de futbola doyacak. Haftanın sonucu en merakla beklenen karşılaşmalarından biri de hiç kuşkusuz ki Liverpool Chelsea müsabakası. Maçı beIN Sports HD 3 üzerinden izleyebilirsiniz.

Liverpool-Chelsea Maçı Canlı Takip

İngiltere’de bu önemli rekabete tanıklık etmek ve istatistik takibi yapmak için aşağıda yer alan bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

LİVERPOOL CHELSEA MAÇI CANLI TAKİP

LİVERPOOL CHELSEA MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Liverpool Üst Üste Kaybetti

 liverpool premier lig

Geçtiğimiz sezonlarda Liverpool takımını kaybederken çok nadiren görürdük. Bu sezon ise tam tersi bir görüntü sergilenmeye başlandı. Kırmızılar için artık ligde maç kaybetmek rutin bir durum haline geldi. Premier Lig’de son 2 maçını da kaybeden Liverpool, taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Bu sezon için şampiyonluk pek de mümkün görünmüyor. Yarıştan erken kopan Klopp’un öğrencileri, en azından ilk 4 sıraya dahil olmak istiyor. Fakat şu anda ilk 4 sıranın 10 puan gerisine düşmüş durumdalar.

Chelsea Sahasında Galip

 chelsea liverpool maçı hazırlıkları

Deplasman ekibi de Liverpool gibi beklentilerin epey altında kaldı. Maviler, bu deplasmana gelirken Liverpool ile aynı puana sahip. Dolayısıyla onlar da şampiyonluğa çoktan havlu attılar. Newcastle le aralarında 10 puan olması da Şampiyonlar Ligi umutlarının tükenme noktasına gelmesi demek. Henüz sezonun yarısında bu iki dev takımın ilk 4 şansını bile bu kadar zora sokacağı kimin aklına gelirdi? Londra ekibi son lig maçında Crystal Palace’ı tek golle devirerek biraz olsun moral buldu. Chelsea; Kai Havertz ve Pierre Emerick Aubameyang gibi isimlerle bu zorlu deplasmanda gol arayacaklardır.

Aralarındaki Son 4 Maç da Berabere Bitti

 liverpool chelsea

Chelsea ve Liverpool arasındaki müsabakaların son zamanlarda geçmişin aksine bir nebze kısır geçiyor. İki takım arasından oynanan son 4 resmi maç da beraberlikle sonuçlandı. Geçen mayıs ayında FA Cup finalinde takımlar birbirlerine rakip olmuşlardı. O maçta gülen taraf penaltılarla Liverpool olmuştu. Geçen sezon bu sahada oynanan maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Londra’daki maç ise 2-2 sonuçlanmıştı. 4 maçlık beraberlik serisini kimin bozacağı ise merak konusu.