Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 20-22 Ocak

20.01.2023 - 06:13

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 20-22 Ocak

NFL ve UFC’de kritik müsabakaların oynanacağı 20-22 Ocak arasında tercihlerimizi çoğunlukla futbol ve basketboldan yana kullandık. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 20-22 Ocak listesinde Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga, NFL, Euroleague ve Basketbol Süper Ligi’nden seçimler yer alıyor.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Süper Lig ile açıyor ve kapanışı Bundesliga ile yapıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 Adana Demirspor-Giresunspor: Ligin ilk haftasında nefes kesen bir mücadeleye imza atan Adana Demirspor ve Giresunspor bu kez kozlarını Adana’da paylaşıyor. Giresunspor’un bu tarz karşılaşmalarda iyi bir savunma performansı göstermesi ve Adana Demirspor’un hücum gücü eğlenceli bir maç vaat ediyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 1’de.

20.30 Anadolu Efes-Bayern Münih: Anadolu Efes, Barcelona galibiyetiyle ben de buradayım mesajını verdi. Son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, play-off hattına yaklaşmak isteyen Bayern Münih’i konuk ediyor. Bu keyifli karşılaşmanın adresi, S Sport ve S Sport Plus.

22.30 Leipzig-Bayern Münih: Bundesliga harika bir maçla geri dönüyor. Seri galibiyetlerle 3’üncü sıraya kadar tırmanan Leipzig ile lider Bayern Münih kozlarını paylaşıyor. Leipzig’in maçı kazanması, ligin yeniden başlaması anlamına gelecek. Bu keyifli karşılaşma, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 1 ekranlarında.
1 spor ekranı 20.1.23.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Basketbol Süper Ligi ile açıyoruz. Ardından Premier Lig’de beklentileri karşılayamayan iki ekibin mücadelesine konuk oluyor. Kapanışı ise Süper Lig ile yapıyoruz.

13.00 Konyaspor-Beşiktaş Emlakjet: Hafta içi iki transferle dikkat çeken Beşiktaş Emlakjet, seri galibiyetler alarak ligin dibinden kurtulmak istiyor. Konyaspor ise kazanarak alt sıralarla makası biraz daha açma hesapları yapıyor. Bu kritik mücadele, beIN Sports 5’te.

15.30 Liverpool-Chelsea: Bu sezon ilk 4 yarışından dahi uzak kalan Liverpool ve Chelsea, Premier Lig 21’inci haftasında karşı karşıya geliyor. Kazanarak üst sıralara biraz daha yaklaşmak isteyen bu iki ekibin karşılaşması, beIN Sports 3’te.

19.00 Galatasaray-Antalyaspor: İyi sonuçlar alan ve son haftalarda bu sonuçları iyi futbolla almayı başaran Galatasaray, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor’u konuk ediyor. İki ekip de hedefleri doğrultusunda galibiyet hesapları yapıyor. Eğlenceli geçmeye aday mücadele, beIN Sports 1’de.

2 spor ekranı 20.1.23.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü dışarıda bırakmak zorunda kaldığımız maçlar oldu. Galatasaray NEF-Anadolu Efes, Glover Teixeira-Jamahal Hill ve Juventus-Atalanta gibi keyifli geçmesine kesin gözüyle bakılan üç mücadele yerine farklı karşılaşmalara yöneldik. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

16.00 Kayserispor-Beşiktaş: Geçtiğimiz hafta galip gelen iki ekip, ligin ikinci yarısının açılış maçında karşılaşıyor. Beşiktaş kazanarak zirveden uzaklaşmamak istiyor. Kayserispor’un amacı ise alt sıralardan tamamen kopup üst bölüme biraz daha yaklaşmak. Bu eğlenceli mücadeleyi, beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

19.30 Arsenal-Manchester United: Avrupa’da haftanın maçı Emirates’te oynanacak. Arsenal, farkı açmak, en kötü ihtimalle korumak istiyor. Manchester United ise kazanarak zirve yarışına dahil olma hesapları yapıyor. Bu dev maçın adresi, beIN Sports 3.

23.00 Buffalo Bills-Cincinnati Bengals: Daha önce hiç NFL izlememiş biriyseniz bu maçla NFL izlemeye başlayabilirsiniz. Josh Allen ve Joe Burrow gibi iki başarılı QB’nin sahne alacağı maç, sorunsuz hücumlar vaat ediyor. Geçtiğimiz hafta ne kadar bocalasa da ligin en başarılı QB’leri arasındaki Josh Allen ile Bengals’in en önemli kozu Joe Burrow’un bu keyifli kapışması, S Sport Plus’ta.
3 spor ekranı 20.1.23.jpg      

Şifresiz Maçlar

TFF 1’inci Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cumartesi 18.00’deki Darüşşafaka-Türk Telekom ve Pazar 18.00’deki Bursaspor-Gaziantep Basket maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

TFF 2’nci Lig: Fuchs Sports YouTube
TFF 3’üncü Lig: Fuchs Sports YouTube
Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube
TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
Kadınlar Basketbol 1’inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.