Suudi Arabistan Ligi S Sport Plus’ta

19.01.2023 - 20:53

Suudi Arabistan Ligi S Sport Plus’ta

Son dönemde yapılan transferlerle dikkat çeken Suudi Arabistan Ligi S Sport Plus’ta. Pazar günü 20.30’daki Al Nassr-Al İttifak maçıyla S Sport Plus’ta Suudi Arabistan Ligi heyecanı başlıyor. Önümüzdeki dönemde de başta Cristiano Ronaldo’lu Al Nassr’ın maçları olmak üzere ligdeki birçok mücadele, S Sport Plus’ta olacak.

Birçok futbol ligini izleyicilerle buluşturan S Sport Plus, Suudi Arabistan liginin yayın haklarını aldığını duyurdu. İtalya Serie A, İskoçya Premiership, İspanya La Liga ve Belçika Pro League maçlarını ekranlara getiren S Sport Plus, Pazar günüyle Suudi Arabistan Ligi maç yayınlarına başlıyor. Pazar 20.30’daki Al Nassr-Al İttifak mücadelesini, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

İskoçya Premiership, İspanya La Liga, İtalya Serie A, NFL, UFC, NBA, Euroleague, Formula 1 ve daha birçok spor organizasyonunu ekranlara getiren S Sport Plus’ta, bundan böyle Suudi Arabistan Ligi de yer alacak. S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Futbol Keyfi 22 Ocak Pazar Günü Başlıyor

S Sport Plus, Suudi Arabistan Ligi yayın haklarını aldığını Twitter hesabından duyurdu. Ronaldo’nun ilk resmi maçını yayınlayacak S Sport Plus, önümüzdeki dönemde de Suudi Arabistan Ligi maçlarını futbolseverlerle buluşturacak. S Sport Plus’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Ronaldo'lu Al-Nassr ve Suudi Arabistan Ligi artık S Sport Plus'ta! ⚽️ Bu futbol keyfi 22 Ocak Pazar günü, saat 20:30'da oynanacak Al Nassr - Al İttifak mücadelesi ile S Sport Plus'ta başlıyor. Sakın kaçırmayın!


Al Nassr Zirve Takibinde

Cristiano Ronado’yu kadrosuna katarak dikkat çeken Al Nassr, Suudi Arabistan Ligi’nde ikinci sırada yer alıyor. Al Ittihad’ı takibini sürdüren Al Nassr’da Anderson Talisca, Luiz Gustavo ve David Ospina gibi önemli isimler de forma giyiyor.

Bu sezon 11 golle takımının ve ligin en golcü oyuncusu Talisca, hafta sonu oynanacak Al İttifak maçında takımının yine en önemli kozu olacak. Karşılaşmada Cristano Ronaldo’nun da forma giymesi bekleniyor. Pazar 20.30’daki bu mücadeleyi, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.