PSG-Riyadh All Star Maçı beIN Sports’ta

17.01.2023 - 19:52

PSG-Riyadh All Star Maçı beIN Sports’ta

PSG ile Riyadh All Star arasındaki dostluk maçının adresi belli oldu. Perşembe 20.00’deki PSG–Riyadh All Star maçı beIN Sports’ta. Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi’nin belki de son kez karşı karşıya geleceği mücadeleyi, beIN Sports 4 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Dünya Kupası sonrasında birçok ligde yeni dönem başladı. Hafta sonu Almanya Bundesliga’nın da başlamasıyla 5 büyük lig sezonu açmış olacak. Öte yandan kulüpler lig maçlarının yanı sıra maç ritmini kazanmak için bir yandan da hazırlık maçlarına devam ediyor. PSG de Suudi Arabistan’ın Al Nassr ve Al Hilal takımlarının karmasıyla bir hazırlık maçı yapacak. Riyadh All Star adı verilen bu ekiple, PSG arasındaki mücadele beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi’nin belki de son kez aynı sahayı paylaşacağı PSG-Riyadh All Star mücadelesini, Perşembe 20.00’den itibaren beIN Sports 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ronaldo ve Messi Belki de Son Kez Karşı Karşıya

Riyadh All Star’ın kaptanlığını yapacak Cristiano Ronaldo ile Dünya Kupası şampiyonu unvanıyla sahaya çıkacak Lionel Messi belki de son kez karşı karşıya geliyor. beIN Sports da maç tanıtımında bu iki yıldız isme yoğunlaştı. PSG-Riyadh All Star maçıyla ilgili beIN Sports’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

🌟 Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo belki de son kez karşı karşıya...
Paris Saint-Germain x Riyadh All-Star 
🗓️ Perşembe
🕗 20.00
📺 #beINSPORTS 4


Ronaldo’nun Suudi Arabistan’daki İlk Maçı

Al Nassr’a transfer olarak birçok kişiyi şaşırtan Cristiano Ronaldo, henüz takımıyla resmi maça çıkmadı. Anderson Talisca ve David Ospina’nın da formasını giydiği Al Nassr ile maça çıkmayan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’daki ilk maçına Lionel Messi karşısında çıkacak.

Lionel Messi ise Dünya Kupası sonrasında iki resmi maçta forma giydi. Riyadh All Star mücadelesinde de Lionel Messi’nin ilk 11’de yer alması bekleniyor.

PSG ile Riyadh All Star arasındaki dostluk maçı, Perşembe 20.00’den itibaren beIN Sports 4’te futbolseverlerle buluşacak.