Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu A Spor’da

15.01.2023 - 14:59

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu A Spor’da

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu A Spor’da. ZTK yayın haklarını elinde bulunduran A Spor, son 16 turundaki 8 maçı naklen yayınlayacak. Salı’dan Perşembe’ye oynanacak tüm karşılaşmaları A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu heyecanı Salı günü yaşanmaya başlıyor. Salı ve Çarşamba günleri 3, Perşembe günü ise 2 maç oynanıyor. Bu karşılaşmaların tamamı A Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Önümüzdeki turlarda da yayınlarına devam edecek A Spor, açılışı Salı günü 14.30’da yapıyor.

Salı Günü Galatasaray Tur Peşinde

A Spor, Salı günü 3 karşılaşmayı naklen yayınlayacağını duyurdu. Açılış, ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sivasspor ile Karacabey Belediyespor arasındaki maçla yapılıyor. Bu maçın hemen ardından Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Günün kapanışını ise Galatasaray yapıyor. Galatasaray’ın rakibi Alanyaspor. A Spor’un Salı günü ZTK yayın programı şu şekilde:

Salı
  • 14.30 Sivasspor-Karacabey Belediyespor
  • 17.30 Antalyaspor-Kayserispor
  • 20.30 Alanyaspor-Galatasaray
1 ztk 15.1.23.gif      

Çarşamba Günü Sahne Beşiktaş ve Trabzonspor’un

Çarşamba günü ise Beşiktaş ve Trabzonspor tur için sahaya çıkıyor. Bu iki ekibin karşılaşmalarından önce açılış maçında Karagümrük ile Başakşehir kozlarını paylaşıyor. Ardından Beşiktaş Ankaragücü deplasmanında tur arıyor. Günün kapanışında ise Ümraniyespor ile Trabzonspor çeyrek final için karşı karşıya geliyor. ZTK Çarşamba gününün yayın akışı şu şekilde:

Çarşamba
  • 14.30 Karagümrük-Başakşehir
  • 17.30 Ankaragücü-Beşiktaş
  • 20.30 Ümraniyespor-Trabzonspor
2 ztk 15.1.23.gif      

Kapanışı Fenerbahçe Yapıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda kapanışı ise Fenerbahçe yapıyor. Perşembe günü oynanacak iki maçla son 16 turu sona eriyor. Önce Gaziantep FK ile Konyaspor çeyrek final için karşı karşıya geliyor. Günün ve son 16 turunun son maçında Fenerbahçe’nin konuğu Çaykur Rizespor oluyor. A Spor’un Ziraat Türkiye Kupası Perşembe günü programı şu şekilde:

Perşembe
  • 17.30 Gaziantep FK-Konyaspor
  • 20.30 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor