BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor 25 Aralık BEIN LİNK

25.12.2022 - 15:09

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor 25 Aralık BEIN LİNK

Verilen ara sonrasında Spor Toto Süper Lig’e etkili bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda İstanbulspor’u ağırlıyor. İki İstanbul takımını karşı karşıya getirecek olan maç öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Galatasaray maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Galatasaray İstanbulspor canlı izle, Galatasaray İstanbulspor canlı maç izle, Galatasaray İstanbulspor maç izle, Galatasaray İstanbulspor bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Güncel maç detayları ve canlı yayın bilgiler, Spor Ekranı farkıyla şimdi sizlerle!

GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray maç afişi istanbulspor

Galatasaray İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray İstanbulspor İzleme Linki Galatasaray ve İstanbulspor kulüplerini karşı karşıya getirecek olan lig maçını bu akşam beIN Sports HD 1 kanalı üstünden izleyebilirsiniz.

Galatasaray-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Liderliği ele geçirmek isteyen Galatasaray, ligin zayıf ekiplerinden İstanbulspor karşısında sürprize izin vermek istemiyor. Maçı GS TV üzerinden istatistiksel anlamda takip edebilirsiniz.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Liderlik Aşkına

 galatasaray istanbuspor afiş

Galatasaray için bu maç, dünkü derbiden sonra çok başka bir anlam kazandı. Lider Fenerbahçe’nin Trabzon deplasmanından eli boş dönmesi, Galatasaray’a liderlik şansı sundu. Böylece Galatasaray çok uzun bir aradan sonra Spor Toto Süper Lig’de yeniden zirvede olmanın mutluluğunu yaşayacak. İstanbulspor karşısında maçın mutlak favorisi olarak gösterilen ekip, kötü bir hazırlık dönemi geçirdi. En azından oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçların hiç de parlak olmadığını net şekilde belirtebiliriz. Takım hafta arasında uzun bir aradan sonra ilk kez resmi bir maça çıktı. Alt lig ekiplerinden Keçiörengücü’nü 1-0 ile geçen ekip, kupada adını son 16 takım arasın yazdırdı.

Muslera Kart Cezalısı

 muslera

Galatasaray için kritik bir öneme sahip olan İstanbulspor maçı öncesinde ev sahibi ekipte kritik eksikler göze çarpıyor. Takımın kaptanı ve aynı zamanda en kilit oyuncularından biri olan Muslera cezası nedeniyle bu maçı kaçıracak. Muslera son oynanan kupa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Bu arada başarılı file bekçisi Dünya Kupası’nda Uruguay takımının kadrosunda kendine yer bulmasına rağmen süre almayı başaramadı. Muslera’nın yokluğunda kaleyi Okan Kocuk’un koruması bekleniyor. Muslera dışında Icardi, Oliviera, Yunus ve Ross gibi isimler de sakatlıklarından dolayı bu maçı kaçıracak.

İstanbulspor Yenilgileri Durduramıyor

 istanbulspor maç afişi

Abdülkadir Bitigen’in düdük çalacağı kritik maç öncesinde deplasman ekibi İstanbulspor, pek de güven vermeyen bir form grafiğine sahip. Takımın başına getirilen Fatih Tekke, istenilen etkiyi gösteremedi. Maçlarını üst üste kaybeden sarı siyahlı ekip, küme düşme adayları konusunda en ciddi adaylardan biri durumunda. Şu ana dek oynanan 13 maçın sadece 2 tanesinde galibiyet sevinci yaşayabilen İstanbulspor’un bu deplasmandaki işi hiç de kolay olmayacak. Özellikle savunma zaaflarıyla dikkat çeken İstanbul ekibi, mevcut tabloda tam 26 gole izin verdiler. Hafta arasında Fenerbahçe’ye Türkiye Kupası’nda elenen takımın teknik direktörü Fatih Tekke, maç sonunda oyuncularına hafif bir serzenişte bulunmuştu. İstanbulspor’da bu maç öncesinde Kovacevic kadroda yer alamayacak.