BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-İstanbulspor 20 Aralık A Spor LİNK

20.12.2022 - 16:48

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-İstanbulspor 20 Aralık A Spor LİNK

Fenerbahçe, uzun bir aranın ardından ilk resmi maçına çıkıyor. Bu sezon ilk kez Türkiye Kupası’nda boy gösterecek olan takım, İstanbulspor’u sahasında ağırlıyor. Ülker Stadyumu’nda 21.00’da başlayacak müsabaka öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Fenerbahçe maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Fenerbahçe İstanbulspor canlı izle, Fenerbahçe İstanbulspor canlı maç izle, Fenerbahçe İstanbulspor maç izle, Fenerbahçe İstanbulspor bedava maç izle, İstanbulspor maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Kupası maçı izle. Fenerbahçe İstanbulspor karşılaşmasına dair detayları bir araya getirmeye çalıştık.

FENERBAHÇE-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe istanbulspor kupa

Fenerbahçe-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe-İstanbulspor İzleme Linki Fenerbahçe ve İstanbulspor takımlarının karşı karşıya geleceği Türkiye Kupası maçı, A Spor ekranlarında kendine yer bulacak.

Fenerbahçe-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

İki İstanbul ekibinin kozlarını paylaşacağı maçı FB TV canlı yayını üzerinden tüm istatistikleri ile takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İyi Bir Kamp Dönemi Geçirdi

fenerbahçe istanbulspor kupa hazırlık

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı oldukça verimli geçirdi. Araya her ne kadar iç saha yenilgisi ile giden takım, öz güveninden pek bir şey kaybetmiş görünmüyor. Zira hem İstanbul hem de Antalya’da gerçekleştirilen hazırlık maçlarında oldukça olumlu sonuçlar alındı. İlk olarak iki güçlü La Liga ekibini deviren Fenerbahçe, sonrasında Alanyaspor ve Salernitana takımlarını rahat bir şekilde geçti. Netice itibarıyla takım, oynadığı 4 hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. Çok farklı oyunculardan verim almayı başaran Jesus’un Türkiye Kupası maçında nasıl bir 11 çıkaracağı merak konusu.

Fenerbahçe Kupaya İyi Başlamak İstiyor

fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe son dönemde Türkiye Kupası serüveninde istediği başarıları yakalayamıyor. Dolayısıyla takım bu sezon çifte kupa konusunda son derece kararlı olmak durumunda. İpleri en baştan sağlam tutmak isteyen Fenerbahçe, hatırlanacağı gibi İstanbulspor’u ligde deplasmanda 5-2’lik skorla geçmişti. Fenerbahçe en son 2012-2013 sezonunda bu kupayı almayı başarmıştı. Pedro, Alioski, Altay ve Arda gibi isimlerin maçın kadrosunda olması beklenmiyor. Peres ve Nazım, uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara başladı ancak her iki oyuncunun da maç eksiği bulunuyor. Jesus’un şu aşamada bu oyunculara şans vermesi oldukça düşük bir ihtimal.

İstanbulspor Sürpriz Peşinde

maçın hakemi fenerbahçe istanbulspor

İstanbulspor yıllar sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig’de başarısız bir sezon geçiriyor. En kötü performansa sahip iki takımdan biri olan İstanbul ekibine Fatih Tekke çare olmadı. Ara öncesinde oynanan son resmi maçta Hatayspor’a 1-0 yenilen İstanbulspor, sadece 8 puan toplayabildi. Sarı siyahlı ekip oynamış olduğu son 6 Süper Lig maçını da kaybetti. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda alt lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor’u 3-2’lik galibiyetle elemişlerdi. Yakın zaman önce Beşiktaş ile oynanan hazırlık karşılaşmasını ise 4-0 kaybettiler.Şu ana dek Jetmir Topalli, İstanbulspor’un en tehlikeli oyuncusu olarak dikkat çekti. Fenerbahçe deplasmanında işleri hiç de kolay olmayacak gibi duruyor.