BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Antalyaspor 13 Kasım BEIN LİNK

13.11.2022 - 16:06

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Antalyaspor 13 Kasım BEIN LİNK

Geçtiğimiz hafta derbide Galatasaray ile karşılaşan ancak istediği sonucu elde edemeyen Beşiktaş, Dünya Kupası öncesinde umut veren bir galibiyete imza atmak istiyor. Beşiktaş ile Antalyaspor’u karşı karşıya getirecek olan maç, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Maç öncesi ön plana çıkan arama sonuçları şu şekilde: Antalyaspor maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş Antalyaspor canlı izle, Beşiktaş Antalyaspor canlı maç izle, Beşiktaş Antalyaspor maç izle, Beşiktaş Antalyaspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı, derbi maçı izle. Müsabakaya dair en güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş antalyaspor

Beşiktaş-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş-Antalyaspor İzleme Linki Beşiktaş ve güney temsilcisi Antalyaspor’u karşı karşıya getirecek olan zorlu müsabaka, bu akşam sadece beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Beşiktaş-Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş Antalyaspor maçında başarılı hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Müsabakayı 90 dakika boyunca takip etmek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Derbiden İstediğini Alamadı

beşiktaş hazırlık

Şenol Güneş ile beraber iyi bir çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş, derbiden istediği sonucu elde edemedi. Hem oyun itibarıyla hem de sonuç açısından taraftarı memnun etmeyen bir tablo oluştu. 90 dakikanın sonunda derbiyi 2-1 kaybeden siyah beyazlı ekip, Şenol Güneş yönetimindeki ilk yenilgisini tatmış oldu. Henüz bay geçmemesine rağmen liderin 7 puan gerisinde kalan siyah beyazlı ekibin şu andan itibaren puan kaybına tahammülü yok. Çünkü olası puan kayıplarında takımın bir kırılma yaşaması ve zirveden kopması muhtemel. Beşiktaş’ın son 4 haftada tam 8 puan kaybettiğini anımsatalım.

Siyah Beyazlılar Kupa Mesaisinde Rahat Kazandı

beşiktaş serik kupa

Geçen hafta derbide mağlup olan Beşiktaş teselliyi Ziraat Türkiye Kupası’nda buldu. Beşiktaş favori olarak çıktığı maçta Serik Belediyespor’u 3-1’lik skorla geçmesini bildi. Kupa mesaisinde golleri Redmond, Muleka ve Alli attı. Taraftar ilk yarıda oynanan coşkulu futboldan oldukça memnun kaldı. Şenol Güneş aynı zamanda şu ana kadar az süre almış olan Kerem Kesgin, Necip Uysal, Oğuzhan Akgün gibi isimlere de şans tanıdı. Bu maçın morali ile Antalyaspor karşısına çıkacak olan Beşiktaş oynadığı son 5 resmi karşılaşmada da kalesini gole kapatamadı. Siyah beyazlı ekipte Ghezzal sakat olduğu için bu maçı kaçıracak. Masuaku, Rosier ve Josef’in durumları belirsizliğini koruyor.

Antalyaspor Çok Formda

beşiktaş antalyaspor maç öncesi paylaşım

Spor Toto Süper Lig’de üst üste yaptığı puan kayıplarıyla kendini bir anda alt sıralarda bulan Antalyaspor, İstanbulspor maçı ile beraber önemli bir çıkış yakalamayı başardı. Kırmızı beyazlı ekip o maçtan sonra Sivasspor’u deplasmanda 2-0 ile geçti. Geçen haftayı ise Nuri Şahin’in öğrencileri 2-0 geriye düştükleri maçta Karagümrük’ü 4-2 yenmeyi bildi. Antalyaspor takımı elde ettiği bu 3 galibiyetle beraber puanını birden 16’ya yükseltti. Bu arada kırmızı beyazlı ekibin ligde en az berabere kalan takım olduğunu anımsatalım. Deplasman ekibinde Ndao ve Fredy sakat oldukları için sahada yer alamayacak.