Pınar Cup 2022 Karşıyaka SK YouTube Kanalında

21.09.2022 - 21:12

Pınar Cup 2022 Karşıyaka SK YouTube Kanalında

Basketbol Süper Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala takımlar son hazırlık maçlarına çıkıyor. Sezon öncesindeki ilgi çekici hazırlık turnuvalarından Pınar Cup 22-24 Eylül arasında İzmir’de gerçekleşiyor. Fenerbahçe Beko, BC Prometey ve Pınar Karşıyaka’nın katılacağı turnuvada tüm maçlar, Karşıyaka Spor Kulübü YouTube kanalında.

Basketbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko, son hazırlık turnuvasına katılıyor. BC Prometey’in de katılacağı Pınar Cup 2022’nin yayıncısı belli oldu. 22-24 Eylül arasında oynanacak mücadelelerin tamamı, Karşıyaka Spor Kulübü YouTube kanalında olacak.

Turnuva Programı Belli Oldu

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko ve BC Prometey’in katılacağı turnuvada her gün 1 maç oynanacak. Perşembe günü 20.30’daki Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçıyla başlayacak turnuva, Cuma günü 20.00’deki Fenerbahçe Beko-BC Prometey maçıyla devam edecek. Kapanış ise Cumartesi günü 16.00’daki Pınar Karşıyaka-BC Prometey maçıyla yapılacak. Yeni sezon öncesinde takımların son kez kendini test edeceği turnuva, Karşıyaka Spor Kulübü YouTube kanalında basketbolseverlerle buluşacak. Turnuvanın programı şu şekilde:

Perşembe 
  • 20.30 Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko

Cuma
  • 20.00 Fenerbahçe Beko-BC Prometey

Cumartesi
  • 16.00 Pınar Karşıyaka-BC Prometey


Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı Açıklamalarda Bulundu

Turnuva öncesinde ev sahibi Pınar Karşıyaka’nın Başkanı Turgay Büyükkarcı açıklamalarda bulundu. Taraftar desteğini hak eden bir takım olmayı hedeflediklerini belirten Büyükkarcı, şu ifadeleri kullandı:

Taraftarın desteğini hak eden, taraftar desteğini her zaman arkasında hisseden, pes etmeyen bir takım olmayı hedefliyoruz. Yeni kurduğumuz kadro ile yeni sezon öncesi taraftarlarımızın karşısında oynayacağımız Pınar Cup maçları, bizler için son derece heyecan verici olacak. Bu takımla hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam.

Kendi evinde Fenerbahçe Beko maçıyla Pınar Cup’a başlayacak Pınar Karşıyaka, ligin ilk haftasında Manisa BB’yi konuk edecek.