A Spor’un Yeni Sunucusu Demet Gedik

21.09.2022 - 07:03

A Spor’un Yeni Sunucusu Demet Gedik

Spiker ve yorumcu kadrosunu genişletmeyi hedefleyen A Spor, transferlerine bir yenisini ekledi. Yaklaşık 1 yıldır Turkuvaz Medya’da muhabirlik yapan Demet Gedik, bundan böyle A Spor’da sunuculuk yapacak. Yaklaşık üç ay önce başlayan sunuculuk macerası sezon boyunca devam edecek.

A Spor, sezon başından bu yana transferlerle dikkat çekiyor. Çiğdem Ceylan ve Erdem Bitik gibi isimlerle yollarını ayıran A Spor, Onur Yıldız ve Deniz Satar’ı transfer etti. Yorumcu kadrosuna Yusuf Kenan Çalık eklemesini yapan A Spor, sunucu açığını içeriden çözmeye karar verdi. Yaklaşık 1 yıldır Turkuvaz Medya’da muhabirlik yapan Demet Gedik, artık kanalın birçok programında sunuculuk yapacak. Başta Gün Ortası programı olmak üzere birçok programda Demet Gedik’in görev alması bekleniyor.

A Spor’da Kadro Değişti

A Spor, son iki yılda kadrosunda değişikliklere gitti. Yeni transferlerin yanı sıra kanaldan ayrılan isimler de oldu. Sezon başında Erdem Bitik, beIN Sports’a geri döndü. Daha sonrasında Çiğdem Ceylan A Spor’dan ayrıldığını açıkladı.  Ayrılıkların yanı sıra kadroya eklemeler de yapıldı. Önce Deniz Satar A Spor ile anlaştığını duyurdu. Hemen ardından Beyaz TV’de futbolseverlerin karşısına çıkan Onur Yıldız’ın yeni adresi A Spor oldu. Geçtiğimiz günlerde de Yusuf Kenan Çalık Fenerbahçe yorumlarıyla A Spor’da olacağını takipçileriyle paylaştı.

Çiğdem Ceylan’ın A Spor’dan ayrılması sonrasında sunucu transferi yapması beklenen A Spor, Demet Gedik eklemesini yaptı. Önümüzdeki günlerde A Spor’un farklı isimlerle anlaşması bekleniyor.
1 demet gedik 21.9.2022.jfif      

Demet Gedik Kimdir?

A Spor’un yeni sunucularından Demet Gedik, yaklaşık 1 yıl önce A Spor’da muhabir olarak çalışmaya başladı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gazetecilik eğitimi alan Gedik, spor iletişimi ve sunuculuk sertifikalarına da sahip. Kısa sürede adına fan sayfaları açılan Demet Gedik’in Instagram hesabı bulunuyor. Önümüzdeki günlerde A Spor’da birçok programda yer alması beklenen Demet Gedik’in Twitter hesabı ise yok.