Saran Group Kanalları D-Smart Platformundan Ayrıldı

10.09.2022 - 14:59

Saran Group Kanalları D-Smart Platformundan Ayrıldı

Saran Group kanalları D-Smart platformundan ayrıldı. Bundan böyle S Sport ve S Sport 2 kanalları D-Smart platformunda yer almayacak. Bu da D-Smart’ın spor içeriklerinin sayısının bir hayli azalması anlamına geliyor.

Saran Group, 9 Eylül günü D-Smart platformundan ayrıldığını açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda Digiturk ile benzer problem yaşayan Saran Group, yeni şartlarda anlaşma sağlanamadığı gerekçesiyle D-Smart platformundan ayrıldı. Bu da La Liga, Serie A, NBA ve daha birçok organizasyonun D-Smart aboneleri tarafından izlenmemesi anlamına gelecek.

S Sport Plus’a üye olup S Sport ve S Sport 2’yi kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

Ticari Koşulların Sağlanması Durumunda Yeniden Bir Araya Geleceğiz

Saran Group, yaptığı açıklamada ticari koşullar sebebiyle ayrılık kararının alındığını açıkladı. S Sport Twitter sayfasından paylaşılan açıklama şu şekildeydi:

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını sizlerle buluşturan S Sport ve S Sport2 kanallarımızı bu gece itibarıyla D-Smart platformu üzerinden izleyemeyeceğiniz bilgisini üzülerek paylaşıyoruz. D-Smart platformuyla sözleşmemiz sona ermiş bulunuyor. Ticari koşullarda uzlaşma sağlanamaması nedeniyle yeni dönemde kanallarımız D-Smart platformunda yer alamayacak. S Sport kanallarını kurulduğu günden itibaren D-Smart aracılığıyla izleyen tüm sporseverlere 5 yılı aşkın süredir bizlerle oldukları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ticari koşulların sağlanabilmesi halinde de sizlerle yeniden buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizlerle S Sport Plus uygulaması, KabloTV, TV+ ve Tivibu platformları üzerinden buluşmaya; Turkish Airlines EuroLeague, LaLiga, Serie A, Formula 1, NBA, MotoGP, NFL ve UFC gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını her anıyla sporseverlere sunmaya devam edeceğiz.


Sadece Üç Platformda Saran Group Kanalları Yer Alıyor

Saran Group kanalları son yıllarda birçok platformda kendine yer bulmuştu. Blu TV, Digiturk, D-Smart, Vodafone TV, Tivibu, Koblo TV ve TV+ bu kanalların yer aldığı platformlardan birkaçıydı. Önce Digiturk’ten ayrılan Saran Group kanalları, ardından Blu TV ve Vodafone TV ile yolları ayırdı. Bu kararların ardından D-Smart ile benzer sorunlar yaşan Saran Group, bundan böyle kanallarını sadece Tivibu, KabloTV ve TV+ platformlarında sergileyecek. Ayrıca Saran Group’un dijital platformu S Sport Plus’ta da kanalları izleyebileceksiniz.