Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 10-11 Eylül

08.09.2022 - 19:57

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 10-11 Eylül

Tenis, voleybol, basketbol ve futbolda ilgi çekici maçların oynanacağı 10-11 Eylül tarihlerinde öne çıkanlar listesiyle karşınızdayız. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 10-11 Eylül listesinde futbol, basketbol, tenis ve MMA karşılaşmalarını seçtik.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü harika iki basketbol maçı sporseverleri bekliyor. Bu iki basketbol maçının arasına Premier Lig’den harika bir maçı dahil ettik.

13.00 Türkiye-Fransa: Eurobasket son 16 turunda rakip Fransa. Grup aşamasında Belçika maçı dışında çok iyi görüntü vermeyen Türkiye, özellikle oyun yönlendirmede ciddi sorunları bulunan Fransa ile çeyrek final için karşılaşıyor. Bu keyifli mücadele, NTV ekranlarından naklen yayınlanıyor.

19.30 Manchester City-Tottenham: Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde galip gelen iki ekip, ligde karşı karşıya geliyor. Tottenham’ın oyun yapısı bu tip deplasmanlarda rakibe sorun çıkarabilecek düzeyde. Manchester City ise beklenenden fazla kaybettiği puanları bu tip maçları kazanarak telafi etmek istiyor. Keyifli geçmesi beklenen mücadele, beIN Sports 3 ekranlarında olacak.

21.45 İspanya-Litvanya: Eurobasket’te son 16 turunda harika bir maç sporseverleri bekliyor. Grup aşamasında beklentileri karşılayamasa da her zaman tehlikeli bir ekip görüntüsündeki Litvanya, oyuncu kalitesi bakımından eski gücünde olmasa da halen şampiyonluk adayları arasında gösterilen İspanya ile karşılaşıyor. Heyecanın bir an bile eksilmeyeceği bu mücadele, S Sport Plus’ta.
1 öne çıkanlar 8.9.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü UFC’de harika bir maçla açıyoruz. Ardından Türkiye Süper Ligi’ne uzanıyoruz ve kapanışı ise Amerika Açık ile yapıyoruz.

05.00 Khamzat Chimaev-Nate Diaz: Birçok kişiye göre hiçbir anlam ifade etmeyen bu mücadele, bazı kişilere göre yılın maçı olacak. Maçın favorisi Khamzat Chiamev olsa da Nate Diaz’ın dünyayı şok etmek istediği biliniyor. Bunu Conor McGregor maçında yapmıştı. Ek olarak kontratındaki son maça çıkıyor. Kazanıp UFC’den ayrılırsa son dönemde arasının iyi olmadığı organizasyonu, biraz olsun zor durumda bırakacak. Bu tip bir motivasyonla sürpriz yapma ihtimali de az değil. Erken bitiriş olmadığı takdirde yılın maçlarından birini takip edeceğiz. İki dayanıklı ismin bu keyifli mücadelesi, S Sport Plus’ta.

20.00 Kasımpaşa-Galatasaray: Transferin son gününü oldukça hareketli geçiren Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanına çıkıyor. Son iki maçını kazanan Kasımpaşa, sürpriz yapmayı hedefliyor. Keyifli geçmesi beklenen bu karşılaşmayı, beIN Sports 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Amerika Açık Erkekler Finali: İki hafta süren Amerika Açık’ta final geldi çattı. Uzun bir süre sonra net bir favori gözükmüyor. Özellikle ikinci haftada her maç çekişmeli geçti. Finalin de benzer nitelikte geçmesi bekleniyor. Bu dev finali, Eurosport 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

2 öne çıkanlar 8.9.2022.png      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında Erkekler Voleybol Dünya Şampiyonası maçları ekranlara gelecek.

NTV’de Türkiye’nin EuroBasket 2022 karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

DMAX’in Amerika Açık finallerini ekranlara getirmesi bekleniyor ama henüz bu konuda resmi açıklama yapılmadı.

Dijital platformlar ise haftalardır daha sessiz. Yayınlanacak müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.