BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Tirana 24 Haziran Fenerbahçe Youtube LİNK

25.06.2022 - 12:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Tirana 24 Haziran Fenerbahçe Youtube LİNK

2022-2023 sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanan Fenerbahçe,  bu kapsamda İstanbul etabındaki ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Fenerbahçe, Arnavutluk’un Tirana takımıyla bugün saat 15.30’da Can Bartu Tesisleri’nde karşı karşıya geliyor. Maç öncesi öne çıkan trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Fenerbahçe maçı izle, Tirana maçı izle, Fenerbahçe Tirana canlı izle, Fenerbahçe Tirana canlı maç izle, Fenerbahçe Tirana maç izle, Fenerbahçe Tirana bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  Youtube link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Maç öncesi ihtiyacınız olacak notları sizler için derlemeye çalıştık.

FENERBAHÇE TİRANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe hazıerlık kampı görsel

Fenerbahçe-Tirana Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Tirana İzleme Linki Fenerbahçe ve Tirana takımlarını karşı karşıya getirecek olan hazırlık maçı Fenerbahçe’nin resmi Youtube hesabı üzerinden izlenecek. Fakat maç, sadece “Katıl” üyelerine özel olarak sunulacak.

Fenerbahçe-Tirana Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin ikinci hazırlık maçına dair istatistikleri takip etmek isteyen futbol tutkunları, FB TV yayınından faydalanabilir.

FENERBAHÇE TİRANA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İlk Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

fenerbahçe tirana maçı hazırlık

Yeni sezona iddialı bir takımla girmek isteyen Fenerbahçe, hazırlık sürecinin ilk aşamasını İstanbul Can Bartu Tesisleri’nde sürdürüyor. Yeni teknik direktör Jesus önderliğinde ilk hazırlık maçına çıkan sarı lacivertli ekip, Kuzey Makedonya şampiyonu ile 2-2 berabere kaldı. Özellikle oyunun ilk yarısında yeni transferler Bruma ve Lincoln etkili bir futbol oynadı. Gollerden birinin Lincoln’den gelmesi, takım adına olumlu bir not olarak düşülebilir. Öte yandan Jesus’un şans vermek istediği Berisha ise genel olarak etkili bir futbol oynadı. Birinci golde de topu taşıyan ve pozisyonun içinde olan isim olarak dikkat çekti. Jesus farklı oyuncuların denendiği birçok hazırlık maçına imza atmak istiyor. Bu anlamda Tirana maçında sahaya daha farklı bir 11 ile çıkması sürpriz olmayacaktır.

Bir Sonraki Kamp Programı Netleşiyor

fenerbahçe hazırlık kampı

Fenerbahçe haziran ayının bitimiyle beraber İstanbul’daki kamp programını sonlandırıyor. İkinci etap çalışmaları için normalde Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’ne gitmesi beklenen takım, bu sene yoğun sis oluşumu nedeniyle yönünü Avusturya’ya çevirecek. Bu süreçte Fenerbahçe, Jesus liderliğinde iki önemli hazırlık maçı oynayacak. Bunlardan birincisi Sırbistan’ın Partizan, diğeri ise Macaristan takımı Fehervar takımı olacak. Her iki maç da Avusturya’nın Graz şehrinde oynanacak. Merkür Arena’daki maçlar için bilet satışı önümüzdeki günlerde başlayacak.

Tirana, Arnavutluk Temsilcisi

tirana takımı

Fenerbahçe’nin bugün karşılaşacağı Tirana takımı, Arnavutluk Ligi’ni geçen sene şampiyon olarak tamamladı. Sezon sonunda 73 puan toplayan başarılı takım, ülkenin bu anlamda en başarılı kulüpleri arasında ön plana çıkıyor. Tirana ligde çıktığı 36 maçın 22 tanesinden galibiyet çıkarmayı bildi. Attığı 64 gole karşılık kalesinde 27 gol gördü. Takım yaz kampında şu ana dek toplamda 2 hazırlık maçına çıktı. Bu iki maçta da henüz gol yemediler. Tirana’da geçtiğimiz sezon Redon ve Seferi oldukça etkili bir performansa imza atmıştı.