Metin Tekin ve Önder Özen Yeni Sezonda Sadece Vole’de

16.06.2022 - 17:13

Metin Tekin ve Önder Özen Yeni Sezonda Sadece Vole’de

Geçtiğimiz sezon NTV ekranlarında futbolseverlerle yorumlarını paylaşan Metin Tekin ve Önder Özen yeni sezonda sadece VOLE’de. İkilinin önümüzdeki günlerde Vole YouTube kanalında özel programlara imza atması bekleniyor.

NTV Spor ekranlardan yorumlarını paylaşan ve daha sonrasında yayıncı kuruluş beIN Sports’a geçiş yapan Metin Tekin ve Önder Özen, geçtiğimiz yıl yeniden NTV’ye transfer olmuştu.  1 vole.jpg       
 Birlikte başarılı programlara imza atan Metin Tekin ve Önder Özen’in yeni sezondaki adresi VOLE oldu. İkili VOLE YouTube kanalında birçok programda yer alacak.

Transfer Vole Twitter Hesabından Duyuruldu

Metin Tekin ve Önder Özen’in yeni sezonda Vole’de olacağının duyurusu Twitter’dan yapıldı. Dün yapılan paylaşımda iki transferin bittiği ve bu transferlerin Perşembe 19.00’da açıklanacağı duyuruldu. Bugün 19.00’da da Metin Tekin ve Önder Özen’in Vole’ye transfer oldukları açıklandı.

Metin Tekin ve Önder Özen sadece Vole’de


Metin Tekin Kimdir?

Metin Tekin, 8 Mayıs 1964’te İzmit’te dünyaya geldi. Galatasaraylı babası Metin Oktay hayranı olduğu için oğluna Metin adını verdi. Metin Tekin'in, 3 yaşındayken Galatasaray kampında Metin Oktay ile çekildiği fotoğrafı bulunmaktadır. Aradan 20 yıl geçtikten sonra Metin Oktay, Tekin ile röportaj gerçekleştirdi. Metin Tekin, babasının desteğiyle Kocaelispor altyapısına girmiştir. Fuleli deparları, hızı ve çalımlarıyla kısa sürede başarı kazanarak PAF takımının yıldızı oldu. Kocaelispor’un A takımında oynamadan 18 yaşında 1982/83 sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu ve 11 numara ile forma buldu. “Sarı Fırtına” lakabı Beşiktaş’ta oynadığı süre içinde Tekin’e yakıştırıldı. Futbolu bıraktıktan sonra spor yazarlığı yapmaya başlayan Metin Tekin, antrenörlük de yaptı. NTV Spor döneminde en iyi futbol yorumcusu da seçilen Tekin, beIN Sports kariyerinin ardından NTV’ye transfer oldu. 1 sezon NTV’de futbolseverlerin karşısına çıkan Metin Tekin, yeni sezonda Vole ekranlarında olacak.

Önder Özen Kimdir?

17 Ekim 1969'da Eskişehir'de doğdu. 1997 yılında antrenörlük lisansı almıştır. Ocak 2002 tarihinden, Mayıs 2008'e kadar Fenerbahçe ve Fenerbahçe A2 takımında antrenörlük yapmıştır. Daha sonra Polatlı Bugsaşspor'da 2 sezon teknik direktörlük görevini üstlenmiştir. 2009/10 sezonunda Hacettepe ekibini çalıştırmıştır. Yorumculuk kariyerine NTV Spor’da başlayan Önder Özen, daha sonrasında Tivibu Spor ve beIN Sports ekranlarında boy göstermiştir. Geçtiğimiz sezon aynı Metin Tekin gibi NTV’ye geçiş yapan Önder Özen, bu sezon da Vole YouTube kanalında futbolseverlerin karşısına çıkacak.