Roksan Kunter beIN Sports’a Veda Etti

06.06.2022 - 12:08

Roksan Kunter beIN Sports’a Veda Etti

Başarılı sunuculardan Roksan Kunter, beIN Sports’a veda etti. Kunter, yakın zamanda yeni projelerle sporseverlerin karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.

Sezonun sona ermesinin ardından beIN Sports ile yollarını ayıran isimlere Roksan Kunter de eklendi. Mert Yüksektepe ve Alper Berber’in ardından Roksan Kunter de 5 yıldır görev yaptığı beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Yeni projelerde yeniden kısa süre içerisinde sporseverlerin karşısına çıkacağını belirten Kunter, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

beIN Sports’a Veda Vakti Geldi

beIN Sports’tan ayrıldığını Twitter hesabından duyuran Roksan Kunter, çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

“5 yıldır Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligleri ve EuroLeague yayınlarının müthiş heyecanını yerinde yaşadığım beIN Sports’a veda vakti geldi. Sayısız kez birlikte program yaptığım değerli yorumculara, editör ekibine, yayınlarımda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve beni yaklaşık 15 yıldır hiç yalnız bırakmayan ekran başındaki tüm izleyicilere, sporseverlere çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.”


beIN Sports’ta Üçüncü Ayrılık

Sezon bittikten sonra beIN Sports’ta peş peşe ayrılıklar yaşandı. Başarılı muhabir Mert Yüksektepe’nin ayrılığı ile başlayan serüven Alper Berber ile devam etti.                        beinsports 6.6.2022.webp       
Geçtiğimiz saatlerde de Roksan Kunter beIN Sports’tan ayrıldığını duyurdu. 

Roksan Kunter Kimdir?

Roksan Kunter, eski basketbolcu Erman Kunter’in kızıdır. 1984 yılında dünyaya gelen Roksan Kunter, Galatasaray’da ve Fransa’da basketbol oynamıştır. Basketbol kariyerinin ardından sunuculuk yapmaya başlayan Kunter, A Haber ve NTV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Bir dönem Türkiye Basketbol Federasyonu Halkla İlişkiler Sorumluluğu görevini üstlenen Roksan Kunter, 2017 yılında Digitürk ailesine katılmıştır. Yaklaşık 5 yıldır beIN Sports ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Roksan Kunter, geçtiğimiz saatlerde beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Bu sezon özellikle Euroleague yayınlarıyla dikkat çeken Roksan Kunter’in önümüzdeki sezon hangi ekranlarda olacağı henüz netlik kazanmadı. Roksan Kunter’in yeni adresini önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.