Fenerbahçe-Galatasaray U19 Süper Ligi Maçı TRT Spor’da

13.05.2022 - 16:42

Fenerbahçe-Galatasaray U19 Süper Ligi Maçı TRT Spor’da

U19 Süper Ligi’nde Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Çarşamba 19.00’daki Fenerbahçe-Galatasaray U19 Süper Ligi karşılaşması, TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor.

U19 Süper Ligi’nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Galatasaray’ın liderliğinde devam eden ligde Çarşamba günü derbi heyecanı yaşanacak. 

Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray U19 Süper Ligi karşılaşmasının yayıncısı, TRT Spor oldu. Çarşamba 19.00’dan itibaren bu keyifli mücadeleyi, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.                     1 trtspor.webp      

Yayıncıyı Fenerbahçe Twitter Hesabı Açıkladı

Fenerbahçe U19 maçları Fenerbahçe Youtube kanalı ve FB TV’den ekranlara geliyordu. 18 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile oynanacak derbi maçının yayıncısının TRT Spor olduğu ise Fenerbahçe Twitter hesabından açıklandı. 

Önce Fenerbahçe Akademi Twitter hesabı şu paylaşımı yaptı: 

U19 Takımımız, Galatasaray derbisini stadımızda, taraftarlarımızın desteğiyle oynayacak!
Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe U19 Takımımız ile Galatasaray U19 takımı arasında 18 Mayıs Çarşamba günü oynanacak derbiye ev sahipliği yapacak.
🗓 18.05.2022
⏰ 19:00
📺 TRT SPOR

Ardından Fenerbahçe Twitter hesabı da farklı bir paylaşıma imza attı.
18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da, U19 Takımımızın Galatasaray U19 Takımı ile karşı karşıya geleceği maçta takımımızı desteklemek için Ülker Stadyumu'nda buluşuyoruz!


Fenerbahçe Galatasaray’ın 6 Puan Gerisinde

Ligin ilk yarısında rakibini Melih Bostan’ın 2, Ruhan Arda Aksoy ve Arda Okan Kurtulan’ın golleriyle 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, son haftalarda özellikle deplasmanlarda iyi sonuçlar alamıyor. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor deplasmanlarında kayıp yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray’ın 6 puan gerisinde. Hafta sonu Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Fenerbahçe, hem bu maçı hem de Çarşamba günü oynanacak derbiyi kazanarak farkı indirme hesapları yapıyor.

Galatasaray’ın ise 8 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Trabzonspor önünde sonlandı. Cumartesi günü Adana Demirspor’u konuk edecek Galatasaray, Çarşamba günü ise Fenerbahçe deplasmanında mücadele edecek. Hedef iki maçta da 3 puan.
Lidere biraz daha yaklaşmak isteyen Fenerbahçe ile farkı açmayı hedefleyen Galatasaray arasındaki U19 Süper Ligi karşılaşması, Çarşamba 19.00’dan itibaren TRT Spor’da.